Închide meniul

„Nu au auzit de Andone sau Mateuţ!” Dănuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo! Verdict după victoria cu Petrolul

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 22:15

Reclamă
„Nu au auzit de Andone sau Mateuţ! Dănuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo! Verdict după victoria cu Petrolul

Dănuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

Dănuț Lupu , în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Dănuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo, după victoria la scor cu Petrolul. Fostul internaţional s-a declarat şocat de numărul de fotbalişti străini din lotul lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o fără emoţii pe Petrolul, scor 4-1, şi a obţinut prima victorie a sezonului. Succesul nu l-a impresionat pe Dănuţ Lupu, care a subliniat că „lupii” nu au existat pe teren.

Dănuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

Dănuţ Lupu nu a avut milă de jucătorii străini de la Dinamo şi a declarat că aceştia nu au aflat încă despre marile valori ale acestui club. Fostul internaţional a transmis că nimeni nu auzise de străinii veniţi la formaţia din Ştefan cel Mare, în această vară.

„Nu trebuie să îmi placă mie, dar nu înțeleg de ce sunt 8 străini. Unde e Dinamo? 8 străini în echipa lui Dinamo, nu sunt adeptul acestei strategii, dar asta e viață. Sunt foarte mulți jucători străini în România de care nu a auzit nimeni până au venit în România.

Unde e identitatea lui Dinamo? Dacă-i întreb cine este Andone, nu știu. Lasă-mă pe nimeni, nu cred că au auzit de Andone, Mateuț sau Cămătaru. Unde e spiritul lui Dinamo, noi toți vrem spiritul lui Dinamo, țipăm, urlăm, dar aducem numai străini.

Reclamă
Reclamă 4

E devreme, am jucat cu o echipă care a fost inexistentă. Au jucat o repriză la CFR Cluj în care au dat două goluri și datorită norocului și a greșelilor individuale pe care le-au făcut cei de la CFR. Nu au fost niște faze lucrate la antrenament”, a declarat Dănuţ Lupu, conform fanatik.ro.

„Este doar o victorie!” Andrei Nicolescu, reacţie clară după succesul la scor al lui Dinamo

Andrei Nicolescu a oferit o reacţie clară, după succesul la scor al lui Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a transmis că jucătorilor tineri le lipseşte maturitatea, însă s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut în duelul cu Petrolul.

„Am făcut tot ce a depins de noi să-l aducem pe Cirjan. Cred că ne-am pregătit bine, filosofia noastră este să construim un Dinamo pentru viitor, nu doar pentru un an. La CFR a fost dezamăgitor rezultatul, dar am arătat destul de bine. Lipsește maturitatea unor jucători tineri, care trebuie să interpreteze mai bine fazele și să conducă ostilitățile, nu să sufere la final.

Reclamă

Cu Petrolul a fost un meci bun, un meci solid, dar trebuie să ne continuăm parcursul, pas cu pas. Nu trebuie să fim prea fericiți pentru acest rezultat, este doar o victorie.

Momentan, cei care sunt în echipă fac parte din viziunea noastră. Am anunțat împrumuturile și transferurile pe care le-am făcut de fiecare dată. Avem un parteneriat cu firma domnului Negoiţă și ne dorim ca sponsorii să alcătuiască o bună parte din bugetul clubului”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 3 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și