Închide meniul

„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 23:11

Reclamă
„Nu au jucat cu nicio presiune Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!

Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova - FCSB 2-0

Profimedia

Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Atacantul echipei din Bănie a vorbit despre victoria obținută în fața campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB s-a încheiat cu scorul de 2-0. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0

După meci, jucătorul a dezvăluit cum l-a schimbat Costel Gâlcă și a vorbit despre faza în care a marcat în poarta campioanei. Totodată, acesta a menționat că se gândește deja la partida cu Farul, care poate fi decisivă în lupta pentru locul al 2-lea.

„Sunt foarte bucuros că am luat cele 3 puncte. Avem nevoie de puncte, pentru a fi pe locul 2. Trebuie să jucăm la fel și cu Farul. Sunt bucuros că am marcat și că totul a fost bine în această seară.

Nu știu, domnul Gâlcă știe cum să vorbească cu mine, știe să îmi dea încredere. Asta a făcut diferența.

Reclamă

Și Vlădoiu mi-a dat o pasă foarte bună. Atunci m-am gândit să pun piciorul, nici nu știu cum a intrat mingea în poartă.

Trebuia să câștigăm. Ei sunt deja campioni, nu cred că au jucat cu nicio presiune.

Nu am știut să gestionăm unele meciuri, asta ne-a costat până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi un meci foarte greu cu Farul. La Constanța am câștigat de puține ori, trebuie să mergem cu gândul la victorie”, a spus Andrei Ivan, la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalti.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el. Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă.

Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70. După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară.

Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off şi este deja campioană, conducând în campionat cu 49 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul secund, cu 40 de puncte.

Cartonaşe galbene: Raul Silva 45+1, A. Creţu 62 / Oct. Popescu 67, Al. Băluţă 81

Reclamă

Arbitri: Rareş Vidican – Mihai Marica, Imre-Laszlo Bucsi – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan – Cosmin Vatamanu

Observator: Vasile Bratu

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund Vezi toate știrile
Citește și