Închide meniul

„Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 18:02

Reclamă
„Nu e normal! LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană!

LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană

FCSB / Profimedia

Oficialii LPF au explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, în cazul în care va deveni campioană. Reprezentanții de la șefia fotbalului românesc au făcut lumină în acest caz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii pot câștiga titlul, în cazul în care o vor învinge pe Rapid, Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor încurca, în etapa a 5-a din playoff.

LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană

Totuși, echipa lui Gigi Becali nu va ridica trofeul după derby, chiar dacă va câștiga campionatul!

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că o asemenea sărăbătoare ar fi o lipsă de respect la adresa rivalelor din playoff, având în vedere că întrecerea se află abia la jumătate.

„În măsura în care matematic se va putea stabili că FCSB este campioană, festivitatea de premiere se va ține la meciul cu CFR Cluj din etapa a 9-a.

Reclamă

Nu poți să decernezi titlul în mijlocul play-off-ului, ar fi lipsă de respect față de competiție. Nu e normal”, a spus Justin Ștefan, potrivit fanatik.ro.

„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon!

Dacă FCSB va câştiga în derby-ul cu Rapid, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova nu îşi vor câştiga meciurile etapa aceasta, „roş-albaştrii” vor fi matematic campioni.

„(n.r.: Cum ţi se pare discuţia asta din finalul sezonului, cu Gigi Becali care câştigă titlul şi toţi antrenorii care ar trebui să îşi rupă carnetele de antrenori?) Aa, nu cred că ar trebui să îşi rupă carnetele. Aşa se lucrează la FCSB. Aşa, şi noi doi dacă am avea mulţi bani şi am antrena un club, din 10 ani de zile cred că nimerim să câştigăm un campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Becali nu a câştigat în fiecare an campionatul. Din contră, l-a cam pierdut în fiecare an. Dacă avem un ban şi îl aruncăm de 10 ori, o dată cade şi stema.

De 10 ori poate să cadă banul, dar o dată cade şi stema.

El a avut un sezon în care echipa lui a jucat bine, dar şi celelalte contracandidate nu au jucat nimic. Nu a mai fost CFR-ul, Rapid a depus armele de cum a intrat în play-off. La Craiova au fost eternele frământări.

El a câştigat campionatul şi l-a mai câştigat în 2015, aşa că nu cred că e un mare antrenor nici Gigi Becali. A fost anul lui”, a spus Dan Chilom, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și