Închide meniul

„Nu e sănătos la cap!” Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir! „Mitică” a cedat nervos când a comentat dorința lui „Șumi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 16:40

Nu e sănătos la cap!” Marius Șumudică, distrus” de Dumitru Dragomir! Mitică” a cedat nervos când a comentat dorința lui Șumi”

Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir

Colaj cu Marius Șumudică și Dumitru Dragomir / Hepta

Marius Șumudică a fost „distrus” de Dumitru Dragomir, care a comentat marea dorință a antrenorului, în prezent liber de contract. „Oracolul din Bălcești” a „luat foc” și a spus că antrenorul nu trebuie să meargă la Rapid, în actualul sezon!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja cunoscut faptul că „Șumi” ar face orice pentru a ajunge antrenor la Rapid. Dumitru Dragomir a comentat această dorință și nu s-a ferit de cuvinte.

Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir

Fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal este de părere că Marius Șumudică nu are ce căuta la Rapid și a spus că acesta își va distruge cariera, dacă va deveni tehnicianul formației din Giulești.

Acesta și-a argumentat opinia și a spus că Rapid nu mai are nicio șansă să câștige titlul de campioană, în actualul sezon de Liga 1. Dumitru Dragomir a spus că „Șumi” ar trebui să ia în calcul o revenire în Giulești abia din vară.

„Dacă Șumudică se duce, acum, la Rapid, nu e sănătos la cap. Eu care țin la Șumudică ca și la băiatul meu și îl consider unul dintre cei mai mari antrenori din România. Dar dacă se duce, acum, la Rapid, nu mai am nicio considerație față de el. Îi distruge cariera, Rapid nu mai poate să ia campionatul.

Reclamă

Iar Rapidiștii, daca se duce Șumudică la ei, neapărat trebuie să ia campionatul. Locul doi și trei nu e bun pentru Șumudică. Dacă se duce din vară și vine până pe locul doi, trei, e altceva. Dar acum, în situația asta, dacă te duci… toată lumea crede că dacă se duce Șumudică la Rapid, câștigă campionatul.

Daca-i spun să se ducă la Rapid, îl nenorocesc. Dacă îi spun să nu se ducă la Rapid, se supără pe mine și crede că-i vreau răul. Și atunci am zis să nu-i răspund la telefon. Din vara poate să se ducă la Rapid.”, a spus Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Marius Șumudică, atac direct la adresa lui Cristiano Bergodi

Marius Șumudică este de părere că Bergodi a eșuat la Rapid, în ceea ce privește eliminarea din Cupa României. Acesta a spus și că meciul care i-a „îngropat” pe giuleșteni a fost pe Ghencea, împotriva marii rivale, CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

„La rele trec doar eliminarea din Cupă, care este pentru mine o palmă mare dată Rapidului. Să te scoată CSA-ul în Ghencea din Cupă pentru mine este este inacceptabil”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

De asemenea, acesta a vorbit și despre partida cu Farul Constanța, care a fost pierdută de Rapid, în Giulești. După meciul respectiv, Cristiano Bergodi a spus că meciul a fost unul greu, pentru că fanii nu și-au susținut favoriții, din cauza arestării lui Liviu Ungurean.

„L-am văzut dezamăgit că, vezi doamne, suporterii n-au susținut echipa. În momentul în care, ca antrenor, vii și spui lucrurile astea un pic, îți cauți alibi. Că suporteri n-au fost alături de echipă… El n-are nevoie de lucrul ăsta”, a mai spus „Șumi”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și