Închide meniul

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 11:31

Reclamă
„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă! Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB, este reprezentată de postul pe care va evolua Alexandru Băluţă. Patronul campioanei a transmis că Ştefănescu are locul garantat în primul 11 al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ştefănescu a fost transferat de FCSB, în această vară, de la Sepsi. Daniel Popa şi David Kiki sunt celelalte două transferuri efectuate de formaţia campioană.

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali a fost întrebat dacă va mai realiza transferuri la FCSB şi a oferit imediat un răspuns clar. Acesta a declarat că va avea probleme în a le găsi unora dintre jucători un loc în primul 11.

Latifundiarul din Pipera a transmis că Marius Ştefănescu va fi cu siguranţă titular la FCSB, iar marea dilemă este reprezentată de postul pe care va fi utilizat Alexandru Băluţă. Acesta a fost jucător de bază la formaţia campioană, în sezonul trecut, iar Becali nu concepe să-l lase pe banca de rezerve.

„Nu cred că mai facem transferuri, trebuie să-i găsesc lui Băluţă loc undeva, pe Ştefănescu nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe, nici Maradona. Băluţă anul acesta va fi iar mitralieră atomică. E şi Malcom, e şi ăsta sărit, e Olaru, nici nu ştii cu cine să joci.

Reclamă
Reclamă 4

Vlad pleacă în iarnă, îi expiră contractul. Dacă vrea, rămâne. Niţă nu-mi trebuie, nu mai există la mine portar de 1,80 m, doar de la 1,90 m în sus”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

Gigi Becali a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României în optimile de finală de la EURO 2024. Patronul FCSB-ului l-a felicitat pe selecționer pentru performanța uriașă.

Becali a anunțat că îl va și suna pe selecționerul României. A făcut un anunț de ultimă oră și despre șansele ca Florinel Coman să plece de la FCSB la arabi.

Reclamă

„Ei sunt obligaţi, bagă banii şi gata. Când semnează, bagă banii şi gata. Am vorbit cu Florinel. I-am spus un lucru, nu-i dă nimeni două milioane, uită-te la Stanciu, la Man. Doar acolo îi dă două milioane. El n-a jucat cine ştie ce, a jucat mai mult fundaş. Nu-l critic pe Edi, ce a făcut, a făcut foarte bine.

(N.r. Aţi vorbit cu el) Dacă e, o să-l sun să-l felicit. Când ajungi în situaţii din astea, vrei linişte mai mult. O să-l sun şi o să-i zic…vezi, dacă ai fost corect, dacă l-ai băgat pe Coman. D-aia l-a şi băgat, a mizat pe rugăciunea mea.

Sunt mulţumit că l-a băgat pe Coman. Dacă nu-l băga pe Coman, gol în minutul trei. Acum dacă nu o să-l bage pe Coman, să vadă el, în minutul doi, gol. Treaba lui! Să nu-l bage în meciul următor şi vede el!„, a declarat Gigi Becali.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:50

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat! Danezii au ratat din toate poziţiile

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și