Închide meniul

„Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 21:38

Reclamă
„Nu mai pot să stau în poartă! Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor

Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA - FCU Craiova 3-1

Ionuț Gurău / Profimedia

Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Portarul echipei patronate de Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după prestația coechipierilor, din partida de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au avut o nouă prestație modestă în Liga 1, chiar dacă sunt în pericol de retrogradare directă. Acum, portarul Gurău a ținut să își apostrofeze coechipierii, după meciul cu echipa lui Mircea Rednic.

Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1

Gurău i-a atacat pe colegii săi după meci și a spus că aceștia nu au fost în stare să marcheze, chiar dacă au avut ocazii uriașe.

Portarul echipei lui Adrian Mititelu a mai menționat faptul că, în unele momente, și-ar dori să iasă din poartă pentru a finaliza singur acțiunile de atac.

”Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. Simțeam că în orice situație pot lua gol. Toți fundașii mei laterali erau în atac. Am fost jalnici. Mă apăram doar cu fundașii centrali. Noroc că am mai scos din mingi, altfel putea fi 4-0 până la pauză.

Reclamă

Eu nu mai pot să stau în poartă. Am tensiunea 200, 180. Îmi vine să ies pe teren, să dau eu cu capul. A fost o zi neagră pentru noi. Am considerat meciul acesta drept o finală, atât și meciul următor. Se pare că totuși nu am înțeles.

Atât cât mai sunt șanse matematice, am speranțe. Am speranțe, așa am câștigat și cu U Cluj acasă. Doamne ajută să se trezească cu toții și să facem un meci bun. Acum suntem la mâna rezultatelor.

Nu mai suntem la mâna noastră. Noi trebuie să ne câștigăm meciul și apoi vedem ce se va întâmpla”, a spus Gurău, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze”

Dinamo şi FCU Craiova ocupă ultimele locuri în play-out, 9 şi 10, având acelaşi număr de puncte, 22. În ultima etapă FCU Craiova va juca împotriva lui FC Hermannstadt, în timp ce Dinamo o va întâlni pe UTA.

”Trebuie să uităm cât mai repede această seară, pentru că nu a fost seara noastră. A fost un vis urât, nu am jucat ce trebuia. Îmi cer scuze suporterilor pentru evoluția noastră.

Presiunea este foarte mare în momentele acestea. Trebuie să ai concentrare, personalitate, iar jucătorii au clacat. Mai este un meci și vedem ce se va întâmpla.

Bauza nu a fost în apele lui. Dacă reușea să marcheze la 0-2, probabil că intram în joc și alta era soarta partidei. La un meci decisiv, când adversarul marchează în minutul 6…

Trebuie să uităm, n-avem ce face, urmează cel mai important meci de până acum și trebuie să ne concentrăm. Am încredere că vom prinde loc de baraj.

Jucătorii au calitate mare, iar Craiova nu trebuia să ajungă în situația asta. V-am spus, tragem până la final. Trebuie să intrăm cu aceeași atitudine”, a declarat Eugen Trică pentru digisport.ro după UTA – FCU Craiova 3-1.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și