Închide meniul

„Nu mi-a plăcut!” Laszlo Dioszegi, avertisment teribil pentru Gigi Becali în lupta la titlu: „O să aibă de furcă cu Rapidul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2024, 8:26

Reclamă
„Nu mi-a plăcut! Laszlo Dioszegi, avertisment teribil pentru Gigi Becali în lupta la titlu: „O să aibă de furcă cu Rapidul

Laszlo Dioszegi, avertisment teribil pentru Gigi Becali în lupta la titlu

Laszlo Dioszegi şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Laszlo Dioszegi a lansat un avertisment teribil pentru Gigi Becali în lupta la titlu. La finalul meciului FCSB – Sepsi, scor 1-0, din etapa a 25-a a Ligii 1, patronul covăsnenilor a avut o primă reacţie. Anunţă că roş-albaştrii nu au de ce să se gândească, în acest moment, la trofeul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă echipa lui a pierdut pe Arena Naţională, Dioszegi nu a fost impresionat de liderul Ligii 1. A ţinut să îi transmită lui Gigi Becali să se teamă de Rapid.

Laszlo Dioszegi, avertisment teribil pentru Gigi Becali în lupta la titlu

Finanţatorul lui Sepsi asigură că, ţinând cont de statisticile partidei, Sepsi nu merita să piardă împotriva FCSB-ului.

Am jucat timorat, ne-am temut de FCSB. N-am reușit să facem ce ne-am propus. În repriza a doua n-am mai avut condiție fizică. Nu are cine să bage mingea în poartă. Ăsta este purul adevăr.

Nu cred că FCSB a impresionat pe cineva astăzi. Să avem o posesie de 62%… am avut 7 cornere la 3. Dar nu a intrat mingea în poartă. Am zis încă de la începutul sezonului că FCSB va lua campionatul, dar astăzi nu mi-a plăcut deloc în repriza a doua. O să aibă de furcă în fața Rapidului.

Reclamă

Este o luptă aprigă pentru play-off, acum am ieșit momentan. Trebuie să jucăm fotbal ca să obținem asta! Nu am ce să îi reproșez antrenorului. A făcut ce a depins de el. Poate schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme. Dar nu e treaba mea.

Ne-ar mai trebui un atacant. Safranko s-a zbătut foarte mult. În repriza a doua ne-am stins și noi. Rar am văzut un FCSB trăgând de timp, jucând foarte lent în repriza a doua”, a declarat Laszlo Dioszegi după FCSB – Sepsi 1-0.

FCSB s-a impus la limită, graţie golului marcat de Alex Băluţă în minutul 16. Echipa lui Elias Charalambous a refăcut diferenţa de 9 puncte faţă de Rapid. 12 puncte îi separă acum pe roş-albaştri de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, replică acidă pentru Dan Şucu: „Le facem cu mâna de la distanţă!”

Gigi Becali i-a dat o replică acidă lui Dan Şucu. Patronul de la FCSB a reacţionat, după ce acţionarul de la Rapid a declarat că giuleştenii vin după FCSB, în goana spre titlu. Latifundiarul din Pipera a lansat o ironie devastatoare pentru rivalul de la formaţia de sub Grant.

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că a ţinut cu Rapid în duelul cu CFR Cluj, deoarece se teme de clujeni în lupta la titlu din acest sezon. Acesta s-a declarat convins de faptul că Adrian Mutu va redresa situaţia echipei din Gruia.

(N.r. Despre declaraţiile lui Dan Şucu) Să vină după noi. Să vină, dar vă facem cu mâna de la distanţă. Să vină!

Am văzut meciul Rapidului, dar nu o văd principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că o consideră mai puternică pe Rapid decât CFR, dar eu zic că e invers. Aşa simt, dar dacă joacă fundaş stânga Manea, nu mai e mai puternică CFR. Nu stau eu să le fac echipa, dar aşa cred.

Crezi că Mutu nu a văzut meciul de aseară? Crezi că Mutu nu a văzut vedetele când au intrat în teren. Mutu a văzut defectele echipei şi le va regla. Mutu vede fotbal, dar mai durează până se acomodează. El va regla echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și