Închide meniul

„Nu poţi să te comporţi ca un birjar, să înjuri”. Florinel Coman, făcut praf după eliminarea cu Oţelul. Comparaţie cu Ramos

Alex Masgras Publicat: 4 decembrie 2023, 8:38

Reclamă
„Nu poţi să te comporţi ca un birjar, să înjuri. Florinel Coman, făcut praf după eliminarea cu Oţelul. Comparaţie cu Ramos

Florinel Coman, făcut praf după eliminarea cu Oţelul

Florinel Coman, în timpul meciului FCSB - Oţelul / Hepta

„Nu poţi să te comporţi ca un birjar, să înjuri”. Florinel Coman, făcut praf după eliminarea cu Oţelul. Jucătorul celor de la FCSB a văzut al doilea galben în prelungirile partidei, când nu s-a dat la o parte pentru ca echipa lui Dorinel Munteanu să execute o lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a dat de înţeles că al doilea cartonaş galben a fost primit intenţionat, pentru a fi suspendat pentru meciul din Cupa României cu FCU Craiova, de la jumătatea acestei săptămâni. El a părăsit terenul înjurând, iar Ion Crăciunescu l-a criticat pentru acest lucru şi a făcut o comparaţie cu Sergio Ramos.

„Nu poţi să te comporţi ca un birjar, să înjuri”. Florinel Coman, făcut praf după eliminarea cu Oţelul

Fostul mare arbitru român şi-a adus aminte de faza din 2019, când Sergio Ramos a luat un galben intenţionat în partida tur a dublei dintre Real Madrid şi Ajax, din optimile UEFA Champions League. În loc să fie suspendat pentru o etapă, fostul jucător al naţionalei Spaniei a primit două etape de suspendare din partea UEFA, lucru pe care îl riscă şi jucătorul de la FCSB.

Cu un singur avertisment în meciul cu Oţelul Galaţi, Florinel Coman ar fi fost suspendat pentru meciul cu CFR Cluj de etapa viitoare pentru cumul de cartonaşe galben. Astfel, cu o eliminare, el va fi suspendat pentru meciul cu FCU Craiova din Cupa României şi va putea juca în Gruia.

„În alte țări e privită extrem de sever (n.r.- o atitudine ca cea a lui Coman), sancțiunile sunt foarte mari pentru astfel de gesturi. Florinel Coman mi s-a părut foarte nervos astăzi. Nu poți să te comporți ca un birjar, să înjuri de nu știu câte ori.

Reclamă

Ramos, pentru că a luat intenționat al doilea galben, a fost suspendat 2 etape. Coman a luat al doilea galben ca să nu joace în Cupă și să joace în campionat”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Răspunsul lui Florinel Coman atunci când a fost întrebat dacă a vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Florinel Coman a fost protagonistul unei faze controversate în prelungirile partidei. Atacantul FCSB-ului a văzut al doilea galben, iar multă lume se gândeşte că l-a căutat.

Florinel Coman va juca în meciul cu CFR Cluj. Dacă ar fi rămas doar cu cartonaşul galben, ar fi lipsit de la derby-ul de săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r: la primul galben) A vrut să îmi dezlege şireţurile. La al doilea galben stau în faţa mingii şi mi-a arătat imediat cartonaşul galben. Arbitrul mi-a spus că sunt nervos.

(n.r: despre al doilea galben) Orice jucător vrea să joace fiecare meci. Nu m-am gândit niciodată să beneficiez de acest lucru. E o dezamăgire, cu toţii suntem vinovaţi pentru joc”, a declarat Florinel Coman, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și