Închide meniul

„Nu se poate așa ceva!” Mihai Stoica a răbufnit după ce a auzit cine l-ar putea înlocui pe Darius Olaru la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 23:21

Reclamă
„Nu se poate așa ceva! Mihai Stoica a răbufnit după ce a auzit cine l-ar putea înlocui pe Darius Olaru la FCSB

Mihai Stoica a răbufnit după ce a auzit cine l-ar putea înlocui pe Darius Olaru la FCSB

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a răbufnit atunci când a auzit cine l-ar putea înlocui pe Darius Olaru la FCSB. Oficialul campioanei a dat toate cărțile pe față, legat de ultimul zvon apărut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unor informații apărute în ultima perioadă, FCSB ar fi dorit să îl transfere pe Daniel Mândroiu, care a evoluat, până acum, doar în Irlanda și în ligile inferioare din Anglia.

Mihai Stoica a răbufnit după ce a auzit cine l-ar putea înlocui pe Darius Olaru la FCSB

Acum, Mihai Stoica a transmis că nici nu știa cine este Daniel Mândroiu, până la momentul în care a aflat de zvonurile apărute.

Oficialul de la FCSB a dat de înțeles că echipa pe care o reprezintă nu a fost interesată în niciun moment de jucătorul care este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

„Nu ştiam cine e Mândroiu. Mândroiu… M-am uitat unde joacă. Nici nu ştiu cine este. Cum să inventezi aşa ceva? M-am gândit la Mândruţă prima dată. Mamă, nu se poate aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Mândroiu este un jucător născut în Irlanda, care a evoluat, la seniori, pentru formații precum St. Kevins Boys, Bohemians, Shamrock Rovers și Lincoln City.

În cariera sa a câștigat două titluri în Irlanda, dar și titlul de cel mai bun tânăr jucător al campionatului irlandez, în anul 2019. În momentul de față este liber de contract, după despărțirea de Lincoln City.

Elias Charalambous, mesaj tranşant despre Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a transmis că Miculescu nu poate fi atacant!

Elias Charalambous a avut un mesaj tranşant despre Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a transmis că Miculescu nu poate fi atacant!

Reclamă

Antrenorul cipriot al FCSB-ului a spus că Gigi Becali este patronul şi poate afirma ce vrea el. În ceea ce îl priveşte pe Charalambous, el a susţinut că David Miculescu poate juca în orice poziţie în atacul campioanei României.

„Nu sunt aici să judec patronul sau să spun dacă patronul a făcut bine sau rău când a spus astfel de lucruri (n.r: că David Miculescu nu e atacant). El este patronul, el este boss-ul, are libertatea de a spune ce vrea și orice simte. 

În ceea ce mă priveşte, avem mulţi jucători în faţă care pot juca pe mai multe poziţii. Miculescu poate juca pe oricare dintre cele trei poziţii în atac, Băluţă la fel. Olaru, Ştefănescu, Popa, la fel.

Nu îmi place să spun că un jucător este atacant și aia e poziția lui. Jucătorii pe care îi avem pot juca în orice poziție din atac”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Poli Iaşi.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

8:15

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și