Închide meniul

„Nu se va plictisi!” Dan Şucu, prima reacţie după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce obiective i-a stabilit

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 12:29

Reclamă
„Nu se va plictisi! Dan Şucu, prima reacţie după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce obiective i-a stabilit

Dan Şucu, prima reacţie djupă venirea lui Viorel Moldovan la Rapid

Dan Şucu şi Viorel Moldovan/ AntenaSport

Dan Şucu a oferit prima reacţie, după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a declarat bucuros de faptul că fostul internaţional va fi noul preşedinte al formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan i-a luat locul lui Daniel Niculae, pe postul de preşedinte la Rapid. Dan Şucu a dezvăluit că acesta se va ocupa de de departamentul tehnic şi sportiv al giuleştenilor.

Dan Şucu, prima reacţie după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid

Dan Şucu a mai transmis că el se va ocupa doar de relaţia cu oficialii LPF, mărturisind că are mare încredere în Viorel Moldovan. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că fostul atacant cu siguranţă nu se va plictisi în Giuleşti.

„Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez eu în viaţă: un om competent, luptător, ambiţios, determinat, pasionat, dar şi integru din punct de vedere moral. Un om serios, care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care le apreciez. E mai mult decât bine-venit ca preşedinte al Rapidului.

Departamentul tehnic şi sportiv este coordonat de Viorel Moldovan. El îşi va folosi experienţa pe care a căpătat-o pe platourile de televiziune, pentru că va coordona şi tot ce înseamnă partea de comunicare a clubului. Tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare, atât în legătura cu tot ce înseamnă fanii noştri, cât şi cu Federaţia Română de Fotbal.

Reclamă
Reclamă 4

Mie îmi va rămâne din partea aceasta de reprezentare doar relaţia cu LPF, pentru că este patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi în mod cert. Îi urez multă baftă”, a declarat Dan Şucu, la conferinţa de presă de prezentare oficială a lui Viorel Moldovan la Rapid.

Salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid

S-a aflat salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid. Noul preşedinte al Rapidului va fi plătit regeşte la Rapid.

Conform celor de la gsp.ro, Viorel Moldovan va câştiga un salariu de 10.000 de euro pe lună. Fostul mare atacant al naţionalei va încasa, astfel, dublu faţă de antrenorul din acte de la FCSB, Elias Charalambous.

Reclamă

Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și