Închide meniul

„Nu sunt aici pentru bârfe!” Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 11:50

Reclamă
„Nu sunt aici pentru bârfe! Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru

Neil Lennon şi Cristi Săpunaru/ Colaj Profimedia

Neil Lennon a spus adevărul despre relaţia cu Cristi Săpunaru, după ce fundaşul a ajuns rezervă la Rapid. Antrenorul nord-irlandez a declarat că veteranul din lotul giuleştenilor nu este titular din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a fost rezervă neutilizată în ultimul meci al Rapidului, cu Gloria Buzău. Giuleştenii au remizat pe terenul nou-promovatei, scor 1-1, şi au rămas fără victorie în noul sezon de Liga 1.

Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru

După remiza cu Gloria Buzău, Neil Lennon a fost întrebat din nou despre situaţia lui Cristi Săpunaru. Antrenorul de la Rapid a transmis că nu există nicio tensiune între el şi fundaşul central, care este ţinut pe banca de rezerve din cauza unei accidentări.

„Este o prostie. Nu am idee de unde ați scos asta. Cristi trebuia să fie titular în meciul cu Sepsi. Trebuia să înceapă, dar a suferit o accidentare la călcâi și încă nu s-a refăcut complet. Din nou, stau și răspund unor zvonuri. Nu pot controla asta, dar nu vreau să stau și să vorbesc despre lucruri fabricate. E rușinos. Sunt un profesionist. Nu sunt aici pentru a vorbi de bârfe. Nu mă interesează dramele. Eu vreau să construiesc o echipă de fotbal. Totul a depășit deja o limită”, a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă, citat de fanatik.ro.

De asemenea, Neil Lennon a subliniat faptul că nu simte presiune la Rapid, deşi echipa este singura care nu a înregistrat nicio victorie, în acest sezon de Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu simt presiune. Nu eu am ridicat așteptările. Știu că este un business. Nu pot controla influențele din exterior. Trebuie să recunosc, însă, că am rămas dezamăgit să văd ce s-a spus despre mine și despre comportamentul meu. Sunt lucruri fabricate, dar nu pot controla poveștile pe care le spun oamenii”, a mai spus Lennon.

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon!

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul din apărarea giuleștenilor a vorbit deschis despre tehnicianul care a preluat echipa în această vară.

„O relație normală între un jucător și un antrenor. Nu e nimic special de făcut. Mă pregătesc și aștept momentul în care va avea nevoie de mine. N-am niciun fel de relație cu el, nici pro, nici contra. Chiar dacă sunt căpitanul, lucrurile trebuie să vină de la el, că el e cel care răspunde de rezultate.

Reclamă

Am vorbit doar o dată, înainte de meciul cu CFR, când m-a chemat să-mi spună să mă pregătesc, că o să și joc. I-am spus că nu e nicio problemă, că asta trebuie să facă orice jucător, să se antreneze, și când îi va veni rândul, va juca.

Nu are de ce să se simtă inferior mie, asta e o bazaconie. E antrenor, e peste mine. Eu, ca jucător, ce pot să fac e să-l ajut să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, să ajut la legătura asta între Rapid și el, între suporteri și el. Nu sunt cu nimic superior. Doar că sunt de mai mulți ani la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit gsp.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și