Închide meniul

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 9:35

Reclamă
Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimediaimages

Fanii au oferit reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman. Cunoscutul jurnalist italian, specialist în transferuri, a fost „taxat” pentru faptul că a numit-o pe FCSB ca fiind Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman va fi transferat de Al Gharafa, formația din Qatar urmând să oficializeze și mutarea lui Joselu, de la Real Madrid. Arabii au plătit cinci milioane de euro în schimbul lui „Mbappe de România”.

Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

Fanii au observat imediat faptul că Fabrizio Romano a numit-o Steaua pe FCSB. Aceștia l-au „avertizat” pe jurnalistul italian că ar putea avea probleme cu Florin Talpan, juristul Clubului Armatei.

„FCSB is not Steaua (n.r.- FCSB nu e Steaua)”, ”Ești jurnalist, ți-ar lua fix 5 minute să verifici și să scrii adevărul”, ”Steaua e în liga a doua. Coman e la FCSB”, ”O să fii dat în judecată în cel mai scurt timp! Ai 36 de milioane de euro?”, ”Omul știe exact ce se întâmplă în fotbalul românesc” sau ”Numele Florin Talpan îți spune ceva?”, au fost doar câteva dintre reacțiile românilor, la postarea lui Fabrizio Romano.

Jurnalistul italian a dezvăluit că Florinel Coman își va pune curând semnătura pe noul contract, cu formația din prima ligă din Qatar. Internaționalul român va fi coleg cu Joselu, „eroul” lui Real Madrid din sezonul precedent de Liga Campionilor.

Reclamă
Reclamă

Al Gharafa va semna contractul cu Joselu săptamâna aceasta și apoi îl va transfera pe Florinel Coman de la Steaua”, acesta a fost mesajul lui Fabrizio

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, la viitoarea sa echipă din Qatar. Joselu se va transfera la Al Gharafa, formaţia care a achitat clauza de cinci milioane de euro a lui „Mbappe”.

Fabrizio Romano a anunţat că Al Gharafa va mai da o lovitură pe piaţa transferurilor, în această vară. Joselu s-a înţeles cu formaţia din Qatar şi urmează să semneze noul contract.

Reclamă

Carlo Ancelotti s-a opus plecării atacantului de la Real Madrid, însă acesta şi-a dorit să se transfere în Qatar, la echipa care s-a clasat pe locul trei, în sezonul trecut.

Joselu a fost „eroul” lui Real Madrid, în returul semifinalei cu Bayern, din Liga Campionilor. Trimis în teren în minutul 81, la scorul de 1-0 pentru germani, atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie şi i-a calificat pe „galactici” în finala Ligii Campionilor.

Ajuns la 34 de ani, Joselu o va părăsi pe Real Madrid, după un singur sezon petrecut pe Santiago Bernabeu. În cele 49 de meciuri bifate în toate competiţiile, atacantul spaniol a reuşit să marcheze 17 goluri şi să ofere trei pase decisive.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și