Închide meniul

„O să fim în grupe!” Gigi Becali a văzut posibilele adversare ale FCSB-ului din preliminarii și a dat verdictul!

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 20:39

Reclamă
„O să fim în grupe! Gigi Becali a văzut posibilele adversare ale FCSB-ului din preliminarii și a dat verdictul!

Gigi Becali a văzut posibilele adversare ale FCSB-ului din preliminarii și a dat verdictul

Hepta

Gigi Becali a văzut posibilele adversare ale FCSB-ului din preliminarii și a dat verdictul. Patronul campioanei nu s-a speriat de echipele pe care roș-albaștrii le pot întâlni în primele două tururi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va fi cap de serie în primul tur preliminar. Totuși, lucrurile se complică pentru campioana României din turul al 2-lea.

Gigi Becali a văzut posibilele adversare ale FCSB-ului din preliminarii și a dat verdictul

Gigi Becali este de părere că FCSB nu va avea probleme în turul 1 preliminar, având în vedere că toate adversarele posibile sunt mult mai slab cotate față de campioana României.

Atunci când a văzut lista posibilelor adversare din turul al 2-lea, Gigi Becali a spus că FCSB are toate șansele de a ajunge în grupe. Printre aceste echipe se numără și formații „tari”, precum: PAOK, Dinamo Zagreb sau Ferencsvaros.

„În turul 1 nu ar trebui să avem probleme. În turul 2, dacă câștigă Champions League-ul Real Madrid, o să fim cap de serie. Poate e mai bine să nu fim cap de serie.

Reclamă
Reclamă 4

Poate trebuie să jucăm cu una din acestea și să le luam coeficientul. Să mergem să nu ne prezentăm că ne cheamă FCSB?

Poate PAOK Salonic e mai tare. Acum ce să fac? Să ne dăm deoparte? Așa adversari puternici sunt Slovan, Ferencvaros, Dinamo Zagreb?

Eu am foarte mare credință și intuiție, îmi doresc să ajung în Champions League! Când o să mă vadă lumea în Champions League, ce o să zică? O să fim în grupe! O să vedeți!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferul lui Florin Tănase la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că sunt şanse mari ca atacantul să revină la echipa sa.

Gigi Becali a efectuat deja două transferuri la FCSB, pentru sezonul viitor. David Kiki şi Daniel Popa s-au înţeles cu formaţia campioană, atacantul urmând să fie prezentat oficial.

Gigi Becali a aflat ce a declarat Florin Tănase şi a venit imediat cu replica. După ce atacantul a transmis că nu a aluat o decizie în privinţa viitorului lui, patronul roş-albaştrilor s-a declarat încrezător că revenirea acestuia la FCSB se va concetriza, în vară.

Becali a mai transmis şi că Tănase va reveni cu siguranţă la FCSB, în cazul în care nu va primi o ofertă de la o echipă din străinătate.

„El mi-a zis să nu vorbesc și astea. Eu spun ce vreau eu, el spune ce vrea el. Eu zic că o să fie la noi. El caută un transfer mai bun, dar eu sper să vină la noi”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Florin Tănase şi-a încheiat contractul cu Al Akhoud, la finalul sezonului recent încheiat. Atacantul român a bifat 25 de meciuri la formaţia din Arabia Saudită, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere trei pase decisive.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:46

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman ratează România – Olanda: „Aşa mi-a zis”

18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-0, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Meciul unei generaţii

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și