Închide meniul
Foto

Octavian Popescu a trecut peste Gigi Becali și are un nou tatuaj. Decarul vicecampioanei își continuă transformarea

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 16:00

Reclamă
Octavian Popescu a trecut peste Gigi Becali și are un nou tatuaj. Decarul vicecampioanei își continuă transformarea

Octavian Popescu a trecut peste Gigi Becali și are un nou tatuaj

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Octavian Popescu a trecut peste Gigi Becali și are un nou tatuaj. „Perla” patronului de la FCSB și-a etalat noul desen de pe corp, după victoria vicecampioanei de la Oradea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, tânărul jucător din echipa pregătită de Elias Charalambous și-a făcut mai multe tatuaje. Acesta a trecut astfel pentru cuvântul lui Gigi Becali, care a declarat că nu este de acord ca jucătorii săi să se tatueze.

Octavian Popescu a trecut peste Gigi Becali și are un nou tatuaj. Ce model a ales fotbalistul de la FCSB

După ce și-a făcut un tatuaj pe brațul stâng, jucătorul vicecampioanei a decis să se tatueze și pe piciorul drept. Octavian Popescu și-a tatuat o minge și o coroană, care au putut fi văzute în utlima fotografie postată de către fotbalist pe contul personal de Instagram. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

Patronul vicecampioanei a declarat în trecut faptul că nu este de acord ca jucătorii săi să își facă tatuaje. Gigi Becali este de părere că doar „vedetele” au dreptul să se tatueze și l-a dat ca și exemplu pe Florinel Coman, un alt jucător important din echipa pregătită de către Elias Charalambous.

„Dacă nu ai ajuns vedetă ești penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat. Băi, stai puțin, ajungem, are Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă și după”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali.

Reclamă

De la startul noului sezon competițional, Octavian Popescu are evoluții oscilante. În actuala stagiune a adunat 13 partide pentru „roș-albaștrii”, în toate competițiile. În cadrul acestor meciuri a marcat de trei ori și a oferit două pase decisive.

În momentul de față, „perla” lui Gigi Becali valorează suma de 3,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu

Daniel Pancu s-a declarat surprins de schimbarea produsă la Octavian Popescu, după neconvocarea la naţionala U21. Selecţionerul naţionalei de tineret a declarat că „perla” de la FCSB are evoluţii mai bune, de când s-a declarat revoltat de faptul că a rămas acasă, la ultima acţiune a „tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a fost un scandal. E normal ca fiecare club, fiecare antrenor sau conducător să își apere jucătorul. Am explicat atunci motivul, cu toate că nu trebuia să o fac.

De atunci s-a produs o schimbare la Tavi, și pe teren și în declarații. Mie îmi plac asemenea declarații, înseamnă că jucătorul suferă. Eu l-am văzut schimbat”, a declarat Daniel Pancu.

Octavian Popescu a ratat convocarea atât la naţionala de tineret, cât şi la naţionala mare, la acţiunea acestora de la începutul lunii septembrie. La momentul respectiv, mijlocaşul FCSB-ului s-a declarat convins că Daniel Pancu nu l-a convocat din motive personale, deoarece „are ceva cu el”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și