Închide meniul

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu: „L-am văzut schimbat! Îmi place!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 21:19

Reclamă
Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu: „L-am văzut schimbat! Îmi place!

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, bucuria de după gol / Profimediaimages

Daniel Pancu s-a declarat surprins de schimbarea produsă la Octavian Popescu, după neconvocarea la naţionala U21. Selecţionerul naţionalei de tineret a declarat că „perla” de la FCSB are evoluţii mai bune, de când s-a declarat revoltat de faptul că a rămas acasă, la ultima acţiune a „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost titular în ultimele patru meciuri la FCSB. În ultima partidă, cu Sepsi, mijlocaşul de 20 de ani a şi marcat un gol superb, al treilea din acest sezon.

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu

Daniel Pancu a făcut un pas spre împăcarea cu Octavian Popescu. Selecţionerul U21 a declarat că nu a fost niciun scandal, în momentul în care nu l-a convocat pe mijlocaşul FCSB-ului.

După acel episod, Pancu susţine că Tavi Popescu s-a schimbat, având evoluţii şi declaraţii bune. De asemenea, Pancu a mai declarat că îi plac astfel de jucători care se revoltă cu privire la neconvocări, deoarece acestea sunt semne că suferă cu privire la acest fapt.

„Nu a fost un scandal. E normal ca fiecare club, fiecare antrenor sau conducător să își apere jucătorul. Am explicat atunci motivul, cu toate că nu trebuia să o fac.

Reclamă

De atunci s-a produs o schimbare la Tavi, și pe teren și în declarații. Mie îmi plac asemenea declarații, înseamnă că jucătorul suferă. Eu l-am văzut schimbat”, a declarat Daniel Pancu.

Octavian Popescu a ratat convocarea atât la naţionala de tineret, cât şi la naţionala mare, la acţiunea acestora de la începutul lunii septembrie. La momentul respectiv, mijlocaşul FCSB-ului s-a declarat convins că Daniel Pancu nu l-a convocat din motive personale, deoarece „are ceva cu el”.

După acest episod, Tavi Popescu a fost taxat chiar şi de Gigi Becali, care a considerat greşit faptul că mijlocaşul a criticat alegerile selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi

Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi! În minutul 69 al partidei, Tavi Popescu a înscris, după o fază superbă.

„Este o victorie foarte importantă, mai ales că suntem plecaţi de 5 zile de acasă. Am plecat la drum să câştigăm toate meciurile. Ne-am încurcat la Hermannstadt, dar suntem bucuroşi că am câştigat aici.

A fost o acţiune frumoasă (n.r.: cea de la gol), sunt bucuros că am reuşit să marchez şi că mi-am ajutat echipa să luăm cele 3 puncte.

(n.r.: se fac multe modificări) Aşa este când ai un lot valoros, când ai jucători valoroşi pe toate posturile. Cine intră trebuie să joace foarte bine şi să joace pentru băiatul care nu e în ziua aceea la meci.

Nu e obligatoriu să joci un meci întreg. Poţi să joci şi o repriză, 20 de minute, poţi să nici nu joci deloc. Normal că aş dori să fiu titular”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro, după Sepsi – FCSB 2-5.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și