Închide meniul
VIDEO

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari – FCSB. „Suntem toți o familie!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 21:16

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari – FCSB. „Suntem toți o familie!

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie la Torino

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Flaviu Buboi

  • Octavian Popescu, apel către fanii lui FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Octavian Popescu a transmis un mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari – FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a făcut apel ca fanii roș-albaștri să vină în număr cât mai mare la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu îşi permite să facă paşi greşiţi cu FC Voluntari: dacă nu câștigă, iar CFR o învinge pe Universitatea Craiova, echipa lui Dan Petrescu devine matematic campioană pentru a cincea oară consecutiv.

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari – FCSB

„Am simțit forța voastră. Am râs împreună și am plâns împreună. Suntem toți o familie. Hai la meci, împreună suntem mai puternici”, a spus Octavian Popescu, într-un videoclip postat pe contul de Instagram al celor de la FCSB.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Toni Petrea, înainte de Voluntari – FCSB: „Mi-aş dori să câştigăm şi cu 1-0”

„Dacă nu am reuşi să câştigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum ar fi degeaba. Mi-aş dori să câştigăm şi cu 1-0, nu mă interesează dacă dăm gol din acţiune, fază fixă sau 11 metri. Important e să câştigăm.

Reclamă

Dacă învinge Craiova, da, am avea prima şansă la titlu. Dar trebuie să câştigăm noi cu Voluntari pentru ca în meciul direct să avem noi două şanse din trei, în sensul că şi un egal cu CFR ne-ar conveni. Toţi jucătorii mei cred în şansele la titlu, nu cred că e vreunul care să nu creadă. Încerc să îi motivez, să îi capacitez, pentru că nu am mai câştigat campionatul de şapte ani. Şi asta e cea mai mare motivaţie. Pentru mine să iau titlul ar fi cea mai mare realizare profesională, pentru că până acum am câştigat trofee doar ca antrenor secund”, a spus Toni Petrea, înainte de Voluntari – FCSB.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile