Închide meniul

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali: „Am văzut niște aiureli la TV”. Ce a spus după golul marcat la Galaţi

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 23:58

Reclamă
Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali: „Am văzut niște aiureli la TV. Ce a spus după golul marcat la Galaţi

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, bucuria de după gol / Profimediaimages

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali. Atacantul de 20 de ani a avut o primă reacţie după golul spectaculos marcat la Galaţi, în Oţelul – FCSB, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă de la distanţă. Intrat după pauză, Florinel Coman a avut şansa de a dubla avantajul roş-albaştrilor, dar a ratat un penalty. Încurajaţi frenetic din tribună, jucătorii lui Dorinel Munteanu a trimis de două ori mingea în transversală. În prelungiri, Andrea Compagno a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-0.

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali

Aveam nevoie foarte mare de acest gol, mai ales că au început să apară nişte critici. M-am descurcat bine şi în repriza a doua unde am fost folosit, eram mai în centru. Am făcut un meci bun.

A fost şi cartonaşul roşu, am avut şi o accidentare la gleznă la echipa naţională, dar mă antrenez 100% şi încerc să revin la forma la care am fost.

Suntem pe drumul cel bun, suntem fericiţi, avem moralul ridicat. Aşteptăm meciul cu bulgarii şi vrem să mergem mai departe.

Reclamă

Eu încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut niște aiureli la televizor. Se știe ce se vorbește… Dacă nu mă ajută, eu le dau la o parte. Este presiune mereu, mereu suntem focusaţi să luăm cele trei puncte. În fiecare an am pierdut puncte cu echipele care nu se băteau la campionat.

Va fi foarte greu. Nu avem suporterii aproape, dar am încredere în coechipieri şi în staff că vom merge mai departe„, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro.

Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul – FCSB

Într-un moment în care vicecampioana României suferea în joc, Tavi Popescu a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă. Andrei Cordea a avut o incursiune în flancul drept, a intrat în centru şi i-a pasat jucătorului de 20 de ani. Octavian Popescu nu a stat pe gânduri şi a şutat, cu latul, de la aproximativ 25 de metri. A trimis mingea spre vinclul porţii adverse!

Reclamă 4 / 0/3

Relu Stoian a plonjat şi a încercat să respingă mingea în corner, dar nu a mai putut interveni. A fost primul gol marcat de Octavian Popescu după două luni. Ultima dată îşi trecuse numele pe tabelă în meciul FCSB – Rapid, scor 1-5.

După ce mingea a intrat în poartă, Tavi Popescu s-a dus direct la banca de rezerve. L-a îmbrăţişat pe David Miculescu dar şi pe oamenii din staff-ul lui Elias Charalambous.

Golul a venit în cel mai bun moment pentru Octavian Popescu. Jucătorul pe care Gigi Becali spera să primească zeci de milioane de euro ajunsese rezervă la FCSB. Revenit în primul 11 după ce mai mulţi jucători au fost menajaţi, Popescu şi-a ajutat echipa să intre în avantaj la pauză.

Tavi Popescu tocmai fusese contestat vehement. Chiar patronul FCSB-ului anunţase că nu mai are încredere în el.

Sincer să spun, nu prea mai am încredere în Octavian Popescu. Nu știu ce s-a întâmplat. Un jucător poate să aibă căderi, de două-trei luni, apoi își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani! O spun cu regret, dar n-am ce face, trebuie să spun ceea ce simt.

Calitățile le are, dar probabil că are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă pentru calitățile lui. Nu-mi dau seama”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol în Oţelul – FCSB

Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol în Oţelul – FCSB. Fundaşul de 33 de ani a fost foarte aproape să trimită balonul în propria poartă în meciul de la Galaţi, în minutul 28.

Reclamă

Introdus încă din primul minut, Vlad Chiricheş a fost foarte aproape de a fi protagonistul unui moment nefericit. Neagu a centrat de pe partea dreaptă, Cisotti a deviat pe spate, moment în care fundaşul revenit la FCSB după 10 ani a trimis cu capul direct spre poarta lui Târnovanu.

În minutul 28, portarul roş-albaştrilor a fost atent şi a respins de lângă transversală mingea trimisă de Vlad Chiricheş.

Căpitanul naţionalei României a fost schimbat după pauză. În minutul 63, Chiricheş a fost înlocuit cu Haruţ.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și