Închide meniul

Octavian Popescu vrea să dea goluri pentru FCSB în Ghencea! „Vreau să jucăm acolo!” Anunțul „perlei” lui Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 20:20

Octavian Popescu vrea să dea goluri pentru FCSB în Ghencea! „Vreau să jucăm acolo! Anunțul „perlei lui Gigi Becali

Octavian Popescu nu va juca în partida cu Sepsi

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB

Octavian Popescu vrea să dea goluri pentru FCSB în Ghencea. „Perla” lui Gigi Becali așteaptă să joace cu roș-albaștrii pe „bijuteria” de stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a jucat în Ghencea în amicalul CSA Steaua – România U21 2-4. Tavi a rămas fermecat după ce a văzut stadionul Steaua. Vrea să evolueze acolo și în tricoul FCSB-ului.

Octavian Popescu vrea să dea goluri pentru FCSB în Ghencea!

„Da, e un stadion frumos. (n.r. – Vrei sa joci cu FCSB pe Ghencea?) Sigur, normal”, a spus Tavi Popescu, după amicalul Steaua – România U21 2-4.

Octavian Popescu e într-o revenire de formă după ce a început dezastruos sezonul la FCSB. A înscris în precedentele două partide de campionat, cu Rapid și FC U Craiova 1948.

4 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com.

Reclamă

FCSB reia asaltul pentru a fi primită în Ghencea. Anunţul făcut de Mihai Stoica

FCSB e gata să reia asaltul pentru a fi primită pe stadionul din Ghencea. Mihai Stoica a dezvăluit că nu renunţă la luptă şi urmează să se întocmească o nouă cerere pentru ca meciul cu CS Mioveni să se poată disputa pe Stadionul Steaua.

Managerul general al roş-albaştrilor e convins că arena din Ghencea ar fi plină în cazul în care FCSB va primi acceptul de la oficialii Armatei.

Următorul meci acasă va fi cu CS Mioveni. Pare cel mai neatractiv, deci ar fi excepțional să fim lăsați în Ghencea. Dacă jucăm cu Mioveniul în Ghencea, dau în scris că va fi sold out.

Reclamă 4 / 0/3

Se va face cerere. Noi și acum așteptăm răspuns de la solicitarea făcută pentru meciul cu Rapid. Răspsunul trebuie să apară, avem mare încredere că va apărea„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florin Talpan o ţine pe FCSB departe de Stadionul Steaua

Florin Talpan și oficialii de la FCSB se află în plin proces pentru palmaresul Stelei. Decizia a fost amânată pentru luna martie. La finalul întâlnirii din instanță, Talpan a declarat că FCSB nu poate evolua pe arena din Ghencea, în ciuda dorinței lui Gigi Becali. Juristul de la CSA Steaua susține că, până la soluționarea procesului, trupa roș-albastră din Liga 1 va avea interzis în Ghencea.

FCSB pe Ghencea? Nu se pune problema de aşa ceva. Domnul ministru nu poate să decidă împotriva hotârărilor pronunaţe de istanţă. Atât timp căt există litigii, din punct de vedere legal, nu există aşa ceva.

Până când nu se soluţionează toate dosarele, nu se va întâmplă nimic. Deci dacă in perioadă asta un alt club face cerere să joace un meci în Ghencea, se poate. De ce să nu joace Dinamo în Ghencea? Dacă solicită lucrul acesta şi este stadionul liber, se poate, normal”, a declarat Florin Talpan.

Recomandări
  • Octavian Popescu vrea să dea goluri pentru FCSB în Ghencea!
  • Anunțul „perlei” lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și