Închide meniul

Ofertă concretă pentru Darius Olaru! O nouă echipă a intrat în cursa pentru transferul căpitanului de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 15:31

Reclamă
Ofertă concretă pentru Darius Olaru! O nouă echipă a intrat în cursa pentru transferul căpitanului de la FCSB

Ofertă concretă pentru Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Anderlecht a făcut o ofertă concretă pentru Darius Olaru. Belgienii sunt ultimii intrați în cursa pentru semnătura căpitanului de la FCSB, după ce în ultima perioadă s-a zvonit că acesta ar fi dorit cu insistență de Monza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru traversează un sezon de vis, fiind golgheterul la zi al Ligii 1. Căpitanul de la FCSB a marcat nu mai puțin de 10 goluri în campionat, oferind de asemenea și două assist-uri.

Ofertă concretă pentru Darius Olaru

Conform iamsport.ro, oficialii de la Anderlecht au pus ochii pe Darius Olaru și au făcut deja ofertă pentru a-l transfera pe acesta. Trei milioane de euro au oferit belgienii în schimbul căpitanului de la FCSB.

Gigi Becali a refuzat fără să stea pe gânduri oferta primită din partea celor de la Anderlecht. Latifundiarul din Pipera țintește să obțină o sumă mult mai mare în schimbul mijlocașului său.

Darius Olaru are o clauză de reziliere în valoare de cinci milioane de euro. Mijlocașul este cotat, conform site-urilor de specialitate, la suma de 6,5 milioane de euro, cel mai valoros jucător din Liga 1.

Reclamă

Anderlecht a mai transferat de la FCSB alți doi jucători, de-a lungul timpului. În 2016, belgienii i-au transferat pe Alex Chipciu și Nicolae Stanciu, plătind pentru ei 3 milioane de euro, respectiv 9,7 milioane de euro.

Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei, este cel mai scump transfer realizat de Anderlecht, deși au trecut șapte ani de când belgienii îl transferau de la FCSB.

Gigi Becali, prima reacție despre transferul lui Darius Olaru în Serie A

Gigi Becali a oferit prima reacție despre transferul lui Darius Olaru în Serie A. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre posibila mutare a căpitanului din echipa lui Elias Charalambous și a dezvăluit suma pe care a cerut-o în schimbul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru este urmărit de ceva vreme de italienii de la Monza, formație care se află, în prezent, pe locul al 11-lea în Serie A. Acum, Gigi Becali a dezvăluit și care este suma pe care a cerut-o în schimbul căpitanului său,

”E o discuție mai veche pentru Darius Olaru, recent doar m-au mai întrebat și am cerut 7 milioane de euro.

Dacă dau 7 milioane de euro, pleacă în Italia, până atunci nu”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

În momentul de față, mijlocașul de 25 de ani de la FCSB este cotat la suma de 6,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și