Închide meniul

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele: „O să vezi cum îl iau cu atât!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 18:42

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele: „O să vezi cum îl iau cu atât!

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele

Gigi Becali şi Neluţu Varga/ Colaj Hepta

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele. Patronul de la CFR Cluj a cerut 6 milioane de euro pentru perla sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat prima ofertă pe care i-a făcut-o lui Neluţu Varga: un milion de euro. Becali l-a avertizat luna viitoare pe Varga că îi va oferi mai puţin pentru jucătorul care este şi pe lista celor de la Brighton.

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele

„I-am transmis domnului Varga că dacă vrea un milion pe Otele să mă sune. Luna asta, că luna viitoare îi dau 800.000 de euro. O să vezi cum îl iau cu un milion. Eu zic că o să-l iau. Vedem peste o lună„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş. Anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Reclamă

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și