Închide meniul

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica: „Dacă mă respecţi, nu dai atât!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2022, 11:00

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica: „Dacă mă respecţi, nu dai atât!

Ofertă ridicolă pentru Ianis Stoica

Hepta

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica. Becali spune că a cerut 2 milioane de euro pentru Ianis Stoica, însă oferta primită a fost una ridicolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a avut ofertă din Franţa, de la Grenoble. Gigi Becali a spus a primit o ofertă ridicolă pentru Ianis Stoica.

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica

Ianis a fost crescut la academia FCSB-ului și, de-a lungul carierei, a mai evoluat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina.

Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, Ianis Stoica a marcat 10 goluri și a expediat 5 assist-uri în 49 de apariții pentru FCSB.

„Ianis Stoica… am cerut 2 milioane şi dai 250.000 de euro. La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! O să fie jucători care vor plecaţi. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan, la o zi după ce a „rupt” contractul cu Giovanni Becali

Ianis Stoica a revenit la primul său impresar! Atacantul de 19 ani de la FCSB a semnat cu Anamaria Prodan, cea de care se despărţise cu scandal şi care îl ameninţase cu Tribunalul. Anunţul vine la o zi după ce internaţionalul de tineret a „rupt” contractul cu Giovanni Becali.

Chiar Anamaria Prodan a făcut anunţul că l-a convins pe Ianis Stoica să parafeze noua înţelegere. Agentul FIFA nu s-a ferit să îşi ironizeze concurenţa şi a precizat că nu vrea să mai audă de familia Becali.

Da, așa este, Ianis s-a întors la mine. Dar, nimic mai mult. Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc! Ei pe mine mă cunosc însă!

Reclamă 4 / 0/3

Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc”, a declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este încântată că a semnat din nou cu jucătorul de la FCSB şi asigură că nu are rival.

Stoica este foarte, foarte bun. Nu prea mai avem jucători ca el. Eu repet. Sunt unică și tot ce fac este unic. Da, sunt numărul 1! Da, sunt cea mai bună, ca să folosesc titlul cărții mele”, a mai declarat impresarul.

În luna decembrie a anului trecut, Ianis Stoica renunţase la a mai fi impresariat de Anamaria Prodan. Cunoscutul impresar i-a transmis că va fi dat în judecată!

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și