Închide meniul

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

Alex Masgras Publicat: 20 august 2024, 17:36

Reclamă
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

Corvinul Hunedoara, după ce a câştigat Cupa României / Profimedia

Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Câştigătoarea Cupei României a încheiat demersurile pentru a obţine promovarea în primul eşalon fotbalistic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza participării în cupele europene, acolo unde au evoluat în trei tururi, ajungând până în turul 3 preliminar Conference League, hunedorenii au avut probleme în ceea ce priveşte schimbarea formei juridice.

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

Imediat după ce au fost eliminaţi de Astana din turul 3 preliminar Conference League, oficialii celor de la Corvinul Hunedoara au depus la FRF actele necesare pentru schimbarea formei juridice.

Acest lucru a venit cu întârziere, deoarece formaţia antrenată de Florin Maxim nu putea să îşi schimbe forma de organizare în timp ce participa în competiţiile organizate de UEFA. Din acest motiv, meciurile celor de la Corvinul Hunedoara din Liga 2 au fost amânate, tocmai pentru a nu pierde şansa de a putea promova la finalul acestui sezon.

În cele din urmă, demersul câştigătoarei Cupei României a avut succes. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal. Din acest sezon din Liga 2, echipa lui Florin Maxim va evolua sub numele de ACS FC Corvinul Hunedoara 1921:

Reclamă
Reclamă

„Direcția juridică a FRF constată că sunt îndeplinite cerințele regulamentare, motiv pentru care acordă aviz favorabil pentru cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice de la Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, cu sediul în municipiul Hunedoara, str. Mihai Viteazu nr. 6A, județul Hunedoara, către Asociația Club Sportiv F.C. Corvinul Hunedoara 1921, cu sediul în municipiul Hunedoara, bdul. Libertății, nr. 17, județul Hunedoara”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

Astana i-a învins cu 6-1 pe Corvinul în turul trei preliminar al Conference League. Iată câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League.

750.000 de euro ar fi primit echipa hunedoreană dacă se califica în play-off-ul Conference League. Dacă ar fi trecut şi de play-off şi ar fi ajuns în grupele Conference League, Corvinul ar fi încasat, în plus, 2.950.000 de euro.

Reclamă

Corvinul şi-a încheiat aventura europeană. Astana – Corvinul s-a încheiat 6-1. Scorul general al dublei dintre Astana şi Corvinul a fost 8-2, după ce în tur echipa din Kazahstan a câştigat cu 2-1.

Înainte de manșa retur a „dublei” cu echipa lui Florin Maxim, Astana venea după un egal în Cupa Ligii din Kazahstan, cu Yelimay Semey. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Video„Ştim cu toţii cât de nebun e” Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! Cum vede lupta la titlu în Liga 1

19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și