Închide meniul

OFICIAL! Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”. Reacţia lui Andrei Nicolescu: „Mulţumim, FRF!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 12:33

Reclamă
OFICIAL! Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf. Reacţia lui Andrei Nicolescu: „Mulţumim, FRF!

OFICIAL! Dinamo - Farul se va juca pe "Arcul de Triumf"

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimediaimages

OFICIAL Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”. Anunţul a fost făcut de clubul din Ştefan cel Mare pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu a putut închiria Arena Naţională din cauza faptului că pe cel mai mare stadion al ţării are loc un festival dedicat culturii și tradițiilor orientale.

OFICIAL! Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”

„Dinamo București – Farul Constanța se va disputa pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, conform programului deja stabilit de către Liga Profesionistă de Fotbal.
Având în vedere partida ce urmează a fi disputată la relativ scurt timp de către Naționala Feminină pe același stadion, administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, dorește să transmită următorul mesaj: ,,Mulțumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10.” Biletele vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp către suporterii dinamoviști”, a anunţat clubul de pe reţelele de pe socializare.

Dinamo, refuzată pe 10 stadioane din România

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a avut un mesaj dur pe reţelele sociale şi a dezvăluit că a rămas fără soluţii. A fost refuzat de administratorii a 10 stadioane.

Fairplay, zero din zece! De zece zile, Dinamo caută un stadion pentru a disputa meciul cu Farul. Am vorbit, direct sau indirect, cu cei care administrează zece stadioane. Din București și nu numai. Nu dau exemple, ma refer la fenomen, nu la cazuri punctuale.

Reclamă

Am ales, evident, doar stadioane disponibile în ziua respectivă. Nu s-a putut să jucăm pe niciunul dintre cele zece. În unele cazuri, din motive temeinice, în altele… din alte motive. Dar, repet, nu s-a putut pe niciunul din zece.

Vorbim de arene construite din bani publici, care ar fi încasat o chirie semnificativă și care ar fi oferit o bucurie binemeritată câtorva zeci de mii de suporteri. Într-un asemenea context, un răspuns favorabil părea un reflex firesc și rațional din punct de vedere financiar, administrativ, sportiv. Și, totuși, răspunsul favorabil a întârziat să apară.

Nu acuz pe nimeni. Inerția ostilității din societatea noastră nu a fost inventată în fotbal. Trăim într-un colț de lume în care capra vecinului trebuie să moară cu orice preț, inclusiv cu prețul propriei capre. De regulă, privirile aruncate peste gard sunt încărcate cu frică, ură, invidie sau dispreț. Succesul celuilalt deprimă, în loc să motiveze.

Reclamă 4 / 0/3

Obsedați să ne demolăm reciproc, în loc să construim împreună, n-ar trebui sa ne mirăm că am devenit irelevanți în competiție cu cei pentru care fairplay-ul nu e doar o lozincă sau un drept discreționar, ci o obligație, un mod de viață.

Sunt convins că vom găsi o solutie pentru meciul cu Farul. Trebuie să găsim. Mereu găsim. Și, în ciuda acestui «zero din zece», cred că, împreună cu celelalte cluburi, putem reuși să construim solidar un campionat intern puternic și relevant la nivel internațional.

Acționând rațional și cu fairplay. «Unu din zece» i-ar putea «contamina» și pe ceilalți nouă”, transmitea Nicolescu pe contul său de Facebook, înainte ca să rezolve problema stadionului pentru Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și