Închide meniul

OFICIAL | Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 17:43

Reclamă
OFICIAL | Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Alexandru George Cîmpanu va evolua la UTA Arad, sub formă de împrumut, timp de un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a anunţat oficial împrumutul lui George Cîmpanu la UTA Arad.

OFICIAL | Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

Alexandru Cîmpanu va evolua timp de un an la UTA Arad, sub formă de împrumut.

Mult succes, Alex!”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

Anterior, o publicaţie locală din Arad a dezvăluit că George Cîmpanu (23 de ani) se antrena cu UTA Arad. Cîmpanu nu a jucat în ultimul amical al verii pentru UTA, cel disputat de arădeni împotriva echipei U17 a clubului UTA. Echipa de seniori a UTA i-a învins pe juniori cu 7-0.

Reclamă
Reclamă

George Cîmpanu și israelianul Loai Halaf au fost singurii jucători din lotul arădenilor pentru noul sezon care nu au jucat în amicalul cu juniorii. Potrivit sportarad.ro, ambii s-au pregătit separat. Cîmpanu se află în proces de reacomodare cu efortul după accidentarea la metatarsiene, în timp ce Halaf are și el mici probleme medicale, notează sursa citată.

Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro lui Rotaru pentru Cîmpanu!

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe George Cîmpanu la finalul anului trecut. Becali i-a oferit 500.000 de euro lui Rotaru, dar patronul Universităţii Craiova a cerut 2.5 milioane de euro în schimbul lui Cîmpanu.

Reclamă

La doar câteva săptămâni după ce a refuzat oferta lui Becali, Mihai Rotaru l-a împrumutat pe Cîmpanu la U Cluj.

Cîmpanu nu a convins nici la U Cluj, aşa că s-a întors la Universitatea Craiova. Gâlcă a decis să nu îl păstreze în lotul pentru sezonul viitor.

Eu voiam un jucător și dădeam 500.000 de euro, dar el a cerut 2,5 milioane de euro. Și pe urmă l-a dat împrumut. Cum să ceri 2,5 milioane de euro și după să-l dai împrumut? Și nu joacă nici acolo unde l-a dat.

Pe la Cluj sau nu știu… Înțelegi? U Cluj. Dacă nu-l vrei, ia, mă, 500.000 pe el! Ceri 2.5 milioane… Păi, tu îl dai împrumut. Cum să dau 2.5 milioane? Îți dai seama?

E un prieten din fotbal. Ce jucător? Cîmpanu! Cum, mă, 2,5 milioane de euro? Îți dau 500.000 de euro. Și el l-a dat împrumut. Cum să-l dai împrumut dacă face 2,5 milioane de euro?”, declara Gigi Becali despre negocierile cu Rotaru pentru Cîmpanu.

 

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:39

„Cât de multă durere poți experimenta?”. Lewis Hamilton a ajuns la o concluzie după cele 945 de zile fără victorie în Formula 1

10:30

Farul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). „Regele” are nevoie de puncte „ca de aer”. „Câinii” atacă podiumul Ligii 1. Echipele probabile

9:51

Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK

9:42

Basarab Panduru, dat pe spate de victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesaj pentru jucătorii campioanei: „Nu am crezut niciodată!”

9:28

Ilie Dumitrescu a descoperit „secretul” FCSB-ului în victoria cu PAOK de la Salonic. Avantajul pe care l-au avut roş-albaştrii

9:00

„Dezamăgitor!” Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Mesaj dur despre echipa lui Răzvan Lucescu: „Un adevărat șoc”

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”
Citește și