Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid! Echipa cu care tocmai a semnat atacantul nigerian

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2024, 14:35

Reclamă
OFICIAL | Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid! Echipa cu care tocmai a semnat atacantul nigerian

Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid

Funsho a plecat de la Rapid / Profimediaimages

Funsho Bamgboye a plecat oficial de la Rapid! Nigerianul în vârstă de 25 de ani va juca în Turcia, pentru Hatayspor. Cotat la 900.000 de euro, Funsho a înscris cinci goluri în sezonul 2023-2024 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Funsho îi ceruse lui Dan Şucu să fie lăsat să se transfere, iar patronul clubului din Giuleşti şi-a dat acordul

Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid!

Rapid s-a despărțit de nigerianul Funsho Bamgboye, acesta transferându-se definitiv în prima ligă turcă.

În vârstă de 25 de ani, Funsho va juca la Hatayspor, formație ce a terminat sezonul trecut pe poziția a 15-a a Superligii Turciei.

Bamgboye a venit la Rapid la startul anului 2023, de la Fehervar, și a marcat 8 goluri pentru Rapid, oferind 7 pase de gol, în 53 de meciuri.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul trecut, nigerianul a marcat 5 goluri în 41 de meciuri, fiind cel de-al doilea pasator al echipei, după Claudiu Petrila, cu 6 assisturi.

Good luck, Funsho!„, se arată pe fcrapid.ro.

Funsho a ajuns la Rapid în luna ianuarie a anului trecut. Giuleştenii au plătit 100.000 de euro pentru a-l cumpăra de la Fehervar.

Reclamă

Bine ai venit la Hatayspor, Funsho Ibrahim Bamgboye!

Am semnat un contract pe 2+1 sezoane cu extrema în vârstă de 25 de ani, care a jucat ultima dată la Rapid București.

Directorul nostru sportiv Fatih Kavlak a fost prezent la semnarea contractului”, a reacţionat şi Hatayspor.

Contractul lui Funsho expira în această vară, dar Rapid putea activa o clauză de prelungire pentru încă un sezon. Totuşi, conducătorii clubului au fost convinşi de jucător să renunţe la a mai prelungi înţelegerea.

Rareş Pop, mijlocaşul de 19 ani transferat de la UTA pentru 700.000 de euro, este văzut înlocuitorul perfect al lui Funsho.

În această vară, Rapid l-a vândut pe Ermal Krasniqi la Sparta Praga. Alb-vişiniii au reziliat contractele lui Dragoş Albu, Damjan Djokovic, Cristea, Soni, Drăghia şi Grigore.

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani a oferit o reacţie fermă, despre plecarea de la Rapid. Atacantul kosovar a fost aproape de un transfer, însă în cele din urmă a plecat în cantonament alături de giuleşteni. Acesta a transmis că îşi doreşte să câştige un trofeu, în sezonul viitor, alături de formaţia de sub Grant.

Albion Rrahmani a fost curtat cu insistenţă de Rangers, în această vară. Suma oferită de scoţieni nu a fost însă pe placul lui Dan Şucu, astfel că atacantul kosovar încă nu s-a despărţit de Rapid.

Albion Rrahmani a dat de înţeles că în continuare îşi doreşte să prindă un transfer, în această vară. Însă, dacă nu va primi o ofertă potrivită, atacantul kosovar va continua la Rapid, echipă alături de care vrea să câştige un trofeu, în sezonul următor.

Sunt pregătit, vrem să dăm tot ce avem mai bun în cantonament. Nu am avut o vacanță foarte lungă, însă m-am relaxat. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut o primă interacțiune bună cu Neil Lennon.

Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt.

Orice antrenor are filosofia proprie, știm că muncește din greu, se observă acest lucru. Îmi place de Neil Lennon deoarece joacă ofensiv, iar asta mă poate ajuta din postura de atacant.

Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani, la plecarea în cantonament.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

9:53

EXCLUSIV„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua!” Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

9:18

„Mi-a plăcut enorm asta!” Verdictul lui Răzvan Lucescu după parcursul României la EURO 2024

8:43

Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 5 Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și