Închide meniul

OFICIAL | Nicolae Dică a fost prezentat la CS Mioveni: „Nu am nimic de demonstrat!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 ianuarie 2023, 12:30

OFICIAL | Nicolae Dică a fost prezentat la CS Mioveni: Nu am nimic de demonstrat!”

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la CS Mioveni

Nicolae Dică, oficial la CS Mioveni / Captură Facebook CS Mioveni

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la CS Mioveni. Tehnicianul revine în Liga 1, după ce în luna noiembrie s-a despărțit cu scandal de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul lui Nicolae Dică este s-o mențină pe Mioveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nicolae Dică a fost prezentat la CS Mioveni: „Nu am nimic de demonstrat!”

Dacă la FCSB obiectivul era câștigarea campionatului, Nicolae Dică va avea o altă misiune la CS Mioveni. Situația nu se prezintă deloc bine pentru trupa argeșeană.

După 21 de etape jucate, CS Mioveni are numai 9 puncte și ocupă ultimul loc din Liga 1. Antrenorul rămâne însă optimist în privința șanselor de a scăpa de retrogradare.

„Le mulțumesc conducătorilor că au avut răbdare cu mine, pentru că am avut niște condiții. Mă refer la problemele financiare și la transferuri. Am adus și ieri jucători, mai așteptăm 3-4 și în următoarele zile.

Reclamă

Vin la o echipă din Argeș, unde m-am născut, și vreau ca județul să aibă două echipe în prima ligă. Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio șansă, noi vom încerca.

Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Și Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul și acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ștampila pe un antrenor care retrogradează.

Nu am nimic de demonstrat nimănui. Am dus FCSB în Conference League și puteam să mă bat la titlu dacă rămâneam până la final. Aveam două restanțe, puteam reveni. Eu sunt mulțumit că am dus echipa în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi mai impresionantă salvarea de la retrogradare cu Mioveni decât grupele Conference League cu FCSB, pentru că nu ne dă nimeni nicio șansă”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

CS Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică! Primul transfer făcut pentru salvarea de la retrogradare

„Lanterna roșie” din Liga 1 l-a transferat pe portarul Alexandru Greab de la FC Argeș.

Alexandru Greab este un nume cunoscut în fotbalul românesc. Ajuns la 31 de ani, portarul a oferit siguranță la FC Argeș și a demonstrat că este un fotbalist care greșește foarte rar.

„FC Argeș a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cedarea definitivă a portarului Alexandru Greab. Goalkeeper-ul originar din Bistrița, care în luna mai a acestui an va împlini 31 de ani, a îmbrăcat tricoul alb-violet în 71 de partide, fiind unul dintre jucătorii exponențiali care în sezonul trecut au avut o mare contribuție la calificarea în play-off și semifinalele Cupei României”, a fost comunicatul postat de clubul din Trivale.

Recomandări
  • Nicolae Dică a fost prezentat oficial la CS Mioveni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și