Închide meniul

OFICIAL | Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB! „Dicanio” a condus deja primul antrenament

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 19:30

OFICIAL | Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB! „Dicanio a condus deja primul antrenament

Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB

Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB / Youtube FCSB

Nicolae Dică este oficial noul antrenor al FCSB. „Dicanio” a condus deja primul antrenament la noua sa echipă. Primul test pentru acesta va fi returul cu FC Saburtalo din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunțat azi că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. De asemenea, patronul vicecampioanei a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

OFICIAL | Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB

„Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, acesta fiind al doilea său mandat ca principal al echipei noastre.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament și va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. De asemenea, acesta va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferință de presă din postura de antrenor al FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin aceleași rezultate din primul mandat, în care a obținut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!”, a transmis FCSB.

Reclamă

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB

Mihai Stoica a oferit prima reacţie după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis că „Dicanio” a revenit pentru un nou mandat pentru a face performanţă.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică au colaborat timp de un an şi jumătate. „Dicanio” a mai pregătit-o pe FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. În mandatul său, echipa roş-albastră a avut rezultate excelente în cupele europene, unde chiar a ajuns în primăvara Europa League.

Acum, Mihai Stoica şi Nicolae Dică vor face din nou echipă. Managerul general al roş-albaştrilor mizează pe noul antrenor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a întors cu cifre bune ca jucător, trebuia s-o facă și ca antrenor. Altfel, nu venea”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord.

Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Rezultatele înregistrate de FCSB în acest sezon:

1-1 cu Universitatea Cluj (Superliga, acasă)
0-1 cu FC Saburtalo (preliminarii UEFA Conference League, deplasare)
0-2 cu Rapid (Superliga, deplasare)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și