Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Omar El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj! Neluțu Varga a reușit transferul iernii în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 22:45

Reclamă
OFICIAL | Omar El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj! Neluțu Varga a reușit transferul iernii în Liga 1

Omar El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj

Omar El Kaddouri, în tricoul ardelenilor / Facebook CFR Cluj

Omar El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj și se va alătura lotului antrenat de Andrea Mandorlini. Marocanul în vârstă de 33 de ani, care a jucat la Napoli și are peste 100 de meciuri în Serie A, este transferul de titlul pe care l-a făcut Neluțu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El Kaddouri a semnat pe trei ani cu CFR Cluj și îi costă 1.2 milioane de euro pe ardeleni. Aici este inclus salariul uriaş al marocanului, cât şi diferite comisioane către agenţi. Jucătorul care a fost pregătit în ultimii ani de Răzvan Lucescu la PAOK va deveni unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Liga 1.

Omar El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj!

Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri! Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv

⚽ Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli. În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive

👉🏻 Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012

Reclamă

👋🏻 Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră„, se arată în comunicatul lui CFR Cluj.

Neluţu Varga anunţă că a dat lovitura cu Omar El Kaddouri

Neluţu Varga a confirmat încă de joi că El Kaddouri este transferul de titlu cu care vrea să o depăşească în clasament pe FCSB.

El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Reclamă 4 / 0/3

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

El Kaddouri are un CV extraordinar. Napoli îl transfera de la Brescia în 2012, pentru 3.4 milioane de euro. Jucătorul care are 30 de selecţii şi 5 goluri în naţionala Marocului a mai evoluat pentru italienii de la Sudtirol, Torino şi Empoli până să fie antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK.

După şase ani petrecuţi în Grecia, Omar El Kaddouri a devenit liber de contract şi va îmbrăca tricoul lui CFR Cluj.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și