Închide meniul

OFICIAL | Poli Iași – Sepsi a fost amânat! Reacția oficialilor din Copou

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 14:07

OFICIAL | Poli Iași – Sepsi a fost amânat! Reacția oficialilor din Copou

OFICIAL | Poli Iași - Sepsi a fost amânat!

Jucătorii de la Poli Iași, la meciul cu CFR Cluj / Profimediaimages

OFICIAL | Poli Iași – Sepsi a fost amânat. Partida din etapa a 7-a a Ligii 1 nu se va mai juca la data inițial programată. Echipa din Covasna a beneficiat de amânarea meciului pentru că are de disputat returul cu norvegienii de la Bodo/Glimt, din play-off-ul UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, oficialii din Copou nu sunt mulțumiți de decizia Ligii Profesioniste de Fotbal, chiar dacă inițial moldovenii erau de acord cu amânarea duelului.

OFICIAL | Poli Iași – Sepsi a fost amânat! LPF a luat decizia pe ultima sută de metri

Chiar dacă inițial LPF nu dorea amânarea meciului din etapa a 7-a a Ligii 1, oficialii Ligii Profesioniste au decis ca partida să fie amânată, pe ultima sută de metri. Partida ar fi trebui să se joace duminică, de la ora 13:00, spre nemulțumirea celor de la Sepsi, care a au jucat aseară manșa tur a „dublei” cu Bodo/Glimt.

Anunțul amânării a fost făcut de către cei de la Poli Iași, prin intermediul rețelelor de socializare. Formația din Copou a ținut totuși să își liniștească fanii care își cumpăraseră deja bilete pentru acest meci. Potrivit oficialilor, biletele deja cumpărate vor fi valabile pentru data la care va fi mutată partida.

„ULTIMĂ ORĂ: LPF a amânat meciul de duminică, contra Sepsi OSK.

Reclamă

Biletele achiziționate până acum vor fi valabile la data reprogramării. Revenim cu mai multe detalii”, au notat oficialii de la Poli Iași.

De asemenea, și Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat în care a fost anunțată amânarea, în care este menționat faptul că partida dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova nu va fi amânată, chiar dacă și „marinarii” joacă în play-off-ul UEFA Conference League.

„Liga Profesionistă de Fotbal, în virtutea articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), privind „Reprogramarea unui joc oficial”, a hotărât, prin decizia Departamentului de Competiții, amânarea meciului Poli Iași – SEPSI OSK Sfântu Gheorghe, programat inițial să se dispute duminică 27 august 2023, și reprogramarea sa pentru data de 19 octombrie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 27 august, de la ora 21.30, așa cum s-a stabilit inițial”, se arată în comunicatul emis de LPF.

Reacția oficialilor lui Poli Iași, după ce meciul cu Sepsi a fost amânat

Oficialii lui Poli Iași au reacționat dur, prin vocea președintelui Cornel Șfaițer, după ce meciul cu Sepsi a fost amânat. Moldovenii nu înțeleg decizia LPF, având în vedere că reprezentanții formației nou-promovate nu au fost contactați de nimeni pentru a dezbate acest subiect.

„Politehnica Iași este recunoscută a fi un model de civilizație. Luni, noi ne-am dat acceptul ca meciul cu Sepsi să fie amânat. Am făcut asta pentru binele fotbalului românesc, chiar dacă noi puteam profita de oboseala grupării din Sfântu Gheorghe.

Până la expirarea termenului regulamentar în care se poate face amânarea unei partide nu am fost însă informați de o reprogramare, astfel că ne-am făcut programul pentru a juca duminică.

Când echipa era la antrenament, când ne luasem toate măsurile organizatorice, cu 48 de ore înainte de startul meciului am fost anunțați că acesta va fi amânat. Fără să ne întrebe nimeni nimic! Nu mi se pare deloc normal acest lucru! Așteptăm explicațiile Ligii, pe baze regulamentare, pentru a ști cum să reacționăm”, a spus președintele lui Poli Iași, potrivit gsp.ro

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și