Închide meniul

OFICIAL! Vadim Raţă a semnat cu U Cluj! Fostul fotbalist al FCSB-ului, prezentat într-un mod special de „Şepcile roşii”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 23:06

Reclamă
OFICIAL! Vadim Raţă a semnat cu U Cluj! Fostul fotbalist al FCSB-ului, prezentat într-un mod special de „Şepcile roşii

OFICIAL! Vadim Raţă a semnat cu U Cluj! Fostul fotbalist al FCSB-ului, prezentat într-un mod special

Vadim Raţă (în centru, în tricoul lui FC Voluntari), într-un meci cu FCSB / Profimedia Images

Vadim Raţă a semnat cu U Cluj! Rivala lui CFR Cluj a anunţat oficial transferul fostului jucător al FCSB-ului. Vadim Raţă, care e căpitanul naţionalei Moldovei, vine de la FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul oficial, U Cluj i-a făcut o prezentare specială, pe larg, lui Vadim Raţă.

OFICIAL! Vadim Raţă a semnat cu U Cluj! Fostul fotbalist al FCSB-ului, prezentat într-un mod special de „Şepcile roşii”

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Vadim Rață (31 de ani), căpitanul naționalei Republicii Moldova. Mijlocașul central cu 45 de meciuri în naționala Moldovei și peste 180 de partide în Superliga vine la ”U” de la FC Voluntari.

Produs al centrului de copii și juniori al celor de la Sheriff Tiraspol, Vadim Rață a câștigat primele trofee din carieră alături de clubul care l-a format, cucerind titlul de campion al Moldovei în sezoanele 2011/2012 și 2012/2013.

După ce a evoluat sub formă de împrumut la formații precum FC Tiraspol sau Zaria Bălți, Rață a ajuns în sezonul 2017/2018 la Milsami Orhei, unde a câștigat Cupa Moldovei, al treilea trofeu din carieră.

Reclamă
Reclamă 4

Vadim Rață a făcut pasul spre fotbalul din România în pauza de iarnă a sezonului 2018/2019, odată cu transferul la Chindia Târgoviște. A promovat de pe prima poziție în Superliga alături de dâmbovițeni.

În cele cinci sezoane petrecute în Superliga, Vadim Rață a bifat 181 de meciuri la nivelul primei ligi pentru Chindia Târgoviște, FC Voluntari și FCSB. În tricoul celor de la FC Voluntari, echipa pentru ca a strâns 120 de prezențe, mijlocașul a marcat 12 goluri și a oferit 12 assist-uri.

Cu Vadim Rață căpitan, naționala Moldovei a fost aproape de calificarea la Campionatul European din această vară. Reprezentativa țării vecine a acumulat 10 puncte într-o grupă cu Cehia, Albania, Polonia și Insulele Feroe, pierzând calificarea directă sau la baraj în ultimul joc cu Cehia. Noul nostru jucător a marcat golul victoriei cu Insulele Feroe și a oferit o pasă decisivă în remiza 1-1 din Polonia”, a transmis U Cluj pe site-ul oficial.

Reclamă

Vadim Rață, declarație sinceră despre ceea ce se întâmplă la FCSB: „Toată lumea știe că el conducea tot!”

Vadim Raţă a oferit anul trecut o declaraţie sinceră despre ce se întâmplă la FCSB. El nu a rezistat nici o lună la echipa patronată de Gigi Becali.

Becali l-a adus, pentru 300.000 de euro, la FCSB la mijlocul lunii august 2022, de la FC Voluntari. La începutul lunii septembrie 2022 îl lăsa să se întoarcă, gratis, la FC Voluntari.

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de prestațiile pe care Vadim Rață le-a avut în cele 62 de minute bifate, în trei partide pentru FCSB, motiv pentru care a cerut ca acesta să fie îndepărtat de la echipă.

„Deja nu mai știu a câta oară sunt iarna în Turcia cu echipe diferite, anul ăsta am prins un timp foarte frumos.

Poți să mănânci mult mai sănătos (n.r. în Turcia)… acasă, ce îți mai pregătește nevasta… aici îți alegi singurel ce vrei… mai multă salată.

Mi-am luat o carte cu mine, unde am citit un interviu de al lui Luis Enrique și el zicea în cartea aia… e sensul vieții… cum să înțelegi sensul vietii.

Mama mai tot timpul îmi zicea niciodata să nu mă las bătut… mama îmi dădea tot timpul sfaturi”, a declarat Vadim Rață, în exclusivitate, pentru AntenaSport.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:11

LIVE TEXTCroația – Albania 0-1! Luka Modric luptă pentru primele puncte de la EURO 2024

15:54

Care e starea lui Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Dezvăluiri din interiorul naționalei lui Deschamps

15:33

Germania – Ungaria LIVE TEXT (19:00). Nemţii promit din nou spectacol la EURO 2024

15:25

Tragerile la sorți din Europa și Conference League! CFR, Craiova, FCSB și Corvinul și-au aflat adversarele

15:00

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber

14:35

Cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League. Mesajul postat de israelieni

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și