Închide meniul

OFICIAL | Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de „câini”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 21:57

OFICIAL | Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de „câini

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo

Zeljko Kopic, noul antrenor al lui Dinamo / Facebook Dinamo

OFICIAL | Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo! Croatul de 46 de ani a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia după înfrângerea din derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic, fostul antrenor de la Dinamo Zagreb, va susţine sâmbătă, de la ora 10:00, o conferinţă de presă.

OFICIAL | Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo

„OFICIAL. Bun venit, Željko Kopić!

Clubul Dinamo 1948 București a ajuns la un acord cu Željko Kopić pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei.

Željko a fost la prima aventură la un club mare și a rămas cel mai longeviv antrenor al formației Slaven Belupo în istoria de 110 ani a clubului și a ajuns în finala Cupei Croației în sezonul 2015-2016, una dintre cele mai mari performanțe din istoria clubului. Apoi a continuat la Hajduk Split în sezonul 2017-2018, pe care a dus-o, la rându-i, în finala Cupei. În 2018 a preluat Pafos FC, în prima ligă din Cipru, unde a fost foarte apreciat, câștigând un premiu de ‘’Coach of the Month’’ și a reușit victorii mari împotriva unor cluburi mari, precum Apoel, Omonia sau AEK.

Reclamă

La întoarcerea în Croația, a devenit director de Academie la Dinamo Zagreb, una dintre cele mai productive școli de fotbal din întreaga lume. În decembrie 2021, a fost ales la cârma clubului Dinamo Zagreb, unde a obținut 7 victorii consecutive în HNL Croația și a obținut remarcabila victorie împotriva celor de la West Ham, prima a unui club croat împotriva unui club englez pe terenul britnicilor din istorie. De asemenea, a învins Sevilla în fazele eliminatorii Europa League. La finalul acelui sezon, Dinamo Zagreb a câștigat campionatul Croației.

La Botev Plovdiv a petrecut doar câteva luni, luând echipa de pe ultimul loc și a redresat corabia, părăsind clubul de pe locul 10, cu o eficiență foarte bună în scurta perioadă de timp petrecută acolo.

Fiind fost director de Academie, Željko a lăsat amprenta asupra multor cluburi prin identificarea talentului tânăr, care în viziunea sa trebuie promovat la echipa mare, fiind și un metodist foarte dezvoltat.

Reclamă 4 / 0/3

Conferința de presă pentru prezentarea noului nostru antrenor este LIVE pe canalele noastre de Youtube și Facebook MÂINE de la ora 10:00!

Îi urăm mult succes și un călduros BINE AI VENIT, Željko Kopić!”, a anunţat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo

Iată ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo. Antrenorul croat va câştiga mai mult ca Ovidiu Burcă, precedentul tehnician al „câinilor”.

Potrivit gsp.ro, Zeljko Kopic şi conducerea lui Dinamo s-au înţeles în privinţa unui salariu lunar de 8.000 de euro. Totodată, în cazul în care croatul va reuşi să salveze Dinamo de la retrogradare, ar urma o renegociere a salariului în vară.

Steliano Filip, care a colaborat cu Zeljko Kopic la Hajduk Split, a lăudat decizia conducerii lui Dinamo de a-l aduce ca principal pe antrenorul croat.

„Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent și impune disciplina la echipă. Știe să se impună în fața fotbaliștilor. Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuții. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru sursa citată.

Reclamă

Conducerea lui Dinamo a studiat mai multe nume pentru înlocuitorul lui Ovidiu Burcă. Florin Bratu, Liviu Ciobotariu şi Florin Maxim, antrenorul lui Corvinul, ar fi fost printre variantele studiate de conducerea lui Dinamo pentru postul de antrenor principal.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și