Închide meniul

Ons Jabeur, reacție fabuloasă după finala US Open 2022: „Știu că voi câștiga și eu un Grand Slam!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 11:28

Ons Jabeur, reacție fabuloasă după finala US Open 2022: „Știu că voi câștiga și eu un Grand Slam!

Ons Jabeur, prima reacție după ce a pierdut finala US Open 2022

Ons Jabeur, în finala US Open 2022 / Profimedia

  • Ons Jabeur, reacție fabuloasă după finala US Open 2022
  • Ce a spus jucătoarea din Tunisia

Ons Jabeur a oferit prima reacție după ce a pierdut finala US Open 2022 împotriva polonezei Iga Swiatek. Jucătoarea din Tunsia e sigură că va câștiga și ea la rândul ei un turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt tristă, puţin dezamăgită, dar cu multă speranţă pentru următoarele turnee. Ştiu că am dat totul. Ea a jucat extraordinar. Dar este Iga (Swiatek), când e în finală, joacă aşa.

Ons Jabeur, reacție fabuloasă după finala US Open 2022

Cu siguranţă am multe de învăţat din această finală. Dar sunt fericită că am reuşit să ajung atât de departe. Sunt pe locul 2 mondial, calificată la Mastersul de la finalul sezonului.

Reclamă

Există deja o mulţime de aspecte pozitive. Voi învăţa din această finală şi voi reveni mai puternică. Înainte, eram o persoană foarte negativistă şi m-a afectat foarte mult. Mi-am dat seama că nu câştig nimic din asta. Chestia este că înainte de finală, în timpul acestui turneu, am dat totul, am făcut totul 100% şi la un moment dat, nu poţi face mai bine.
Voi învăţa din asta.

Ceea ce îmi rămâne este să fiu pozitivă. Ştiu că sunt una dintre acele jucătoare care vor câştiga un Grand Slam. Va veni cu greu, dar va veni într-o zi. Păstrez această pozitivitate pentru a fi cu adevărat pregătită”, a spus ea”, a spus Ons Jabeur, după finala US Open 2022, citată de news.ro. 

Reclamă

Iga Swiatek este câștigătoarea US Open 2022

Iga Swiatek este noua campioană de la US Open, după ce a învins-o în finală pe Ons Jabeur. Acesta este al treilea titlu de Grand Slam din cariera numărului 1 mondial.

Swiatek s-a impus în două seturi și a câștigat, în premieră, turneul de la US Open.

Iga Swiatek a mai câștigat înainte Roland Garros, în 2020 şi 2022. De asemenea, pentru ea este al şaptelea trofeu din acest sezon, după Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma şi Roland-Garros

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek: „S-a jucat nemaipomenit!”

După succesul de la Flushing Meadwows, Iga Swiatek a avut doar cuvinte de laudă pentru adversara Ons Jabeur.

„S-a jucat nemaipomenit! Cred că a început deja o rivalitate și vom avea multe meciuri în continuare! Felicitări echipei tale, Ons, lucrați foarte bine. E incredibil ce s-a întâmplat aici, vă mulțumesc! Trebuie să stăm uniți în aceste clipe și mă bucur că pot uni oamenii prin sport! Încercăm să fim exemple bune și oameni buni prin sport! Mulțumesc și echipei mele, nu aș fi fost atât de bună fără voi!”, a spus Swiatek după ce a devenit campioană la US Open 2022.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami
WTA • 24 mart., 10:00
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami! Iga Swiatek, calificare fără emoții
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024
Tenis • 21 mart., 9:00
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams