Închide meniul

Oţelul Galaţi – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 22:45 / Actualizat: 28 februarie 2024, 20:52

Reclamă
Oţelul Galaţi – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu

Oţelul Galaţi - CFR Cluj 2-2. Nebunie totală! Cisotti a egalat din penalty, în prelungirile meciului

Profimedia

Oţelul Galaţi – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu. Oţelul a egalat în minutul 6 al prelungirilor, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Pop, din lovitură liberă. CFR Cluj a întors scorul prin reuşitele lui Otele şi Tachtsidis. Muhar a comis un fault în careu în prelungiri, iar Cisotti a stabilit scorul final.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

Oţelul Galaţi – CFR Cluj 2-2

Min. 90+9: FINAL DE MECI! Oţelul şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2.

Reclamă

Min. 90+6: Oţelul – CFR Cluj 2-2. Cisotti a egalat din penalty.

Min. 90+3: Penalty pentru Oţelul, după un fault al lui Muhar.

Min. 84: Oţelul – CFR Cluj 1-2. Tachtsidis a transformat fără emoţii penalty-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 83: Penalty pentru Oţelul! Ghiocel l-a faultat pe Bîrligea.

Min. 45: Oţelul – CFR Cluj 1-1. Otele a egalat ă ultimul minut al primei reprize.

Min. 37: Oţelul – CFR Cluj 1-0. Alexandru Pop a reuşit un gol fabulos din lovitură liberă care seamănă mult cu reuşita fantastică a lui Ilie Dumitrescu cu Argentina.

Min. 1: A început meciul!

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Yabre, Ghiocel, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu

Rezerve: Stoian, Cîrjan, Jardan, Teles, Bordu, Farcaș, Gaitan, Panait, Rusevic, Malle, Mocanu

Antrenor: Dorinel Munteanu

Reclamă

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Avonou – Deac, Michael, Otele

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Ilie, Aussi, Abeid, Fofana, Fica, Filip, Tachtsidis, Serebe, Bîrligea

Antrenor: Adrian Mutu

Adrian Mutu şi Dorinel Munteanu au avut un conflict la începutul anului

Duelul dintre Adrian Mutu şi Dorinel Munteanu nu va avea loc, după ce cei doi au avut un schimb dur de replici la începutul anului, din cauza metodelor de antrenament de la Oţelul Galaţi.

„Cu tot respectul, suntem în 2024. Este o metodă învechită. Antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul. Eu nu am nimic cu Dorinel, dar asta e părerea mea. Este un antrenor cu principii old school. Este dur, dar în realitate este un băiat extraordinar. Dacă funcționează la el… Dacă ai pune FCSB-ul sau Rapidul să alerge, nici nu ar avea loc. Ar veni lumea”, a spus Adrian Mutu, la digisport.ro, la începutul anului.

Dorinel Munteanu a fost suspendat după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo şi nu va sta pe bancă

În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, a transmis Liga Profesionistă de Fotbal, pe site-ul oficial.

Dorinel Munteanu a recunoscut totul, după scandalul de la meciul dintre Dinamo şi Oţelul. Antrenorul gălăţenilor a mărturisit că l-a jignit pe arbitru şi şi-a cerut scuze pentru ieşirea din timpul meciului.

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte şi a dezvăluit că l-a făcut „idiot” pe arbitru, în timpul meciului cu Dinamo. Antrenorul a declarat că nu îl interesează ce suspendare va primi din partea Comisiei de Disciplină.

„I-am spus că este idiot. Am greșit. Este clar că îmi cer scuze. Să mă suspende cât vor dânșii. Nu pot să le dau dreptate. O să mă apăr cum pot. Cât de puternic sunt eu, bateria mea s-a terminat. Sunt și eu puțin debusolat. Voi rămâne același om.

Dinamo a câștigat pe merit, dar mă surprinde tot ce s-a întâmplat înainte de acest meci la clubul meu. S-a dezvoltat subiectul despre salariul lui Dorinel Munteanu la Galați. Eu știu ce fac la Galați. Toată lumea mă apreciază. Nu trăiesc pe banii lor”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și