Închide meniul

Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT!

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 16:10

Reclamă
Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT!

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova - Universitatea Cluj 2-2

Alex Chipciu şi Dan Nistor / Profimediaimages

Oțelul – U Cluj, scor 0-2, a fost  în format LIVE SCORE pe AS.ro. Cele două echipe din play-out s-au luptat pentru un loc în finala barajului pentru cupele europene.”Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala pe care o vor disputa cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles, dar Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol, iar Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac, iar în minutul 72 a înscris din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0. Clujenii vor evolua în finala barajului de calificare în cupele europene împotriva Universităţii Craiova, care a încheiat play-off-ul pe locul trei, clasar care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Oţelul şi Universitatea Cluj, locul doi, respectiv locul patru în play-out, au jucat semifinala barajului deoarece UTA Arad, câştigătoarea play-out-ului, şi AFC Hermannstadt, formaţia clasată pe locul 3, nu au obţinut licenţa pentru cupele europene.

OŢELUL GALAŢI: E. Pap – Adăscăliţei (A. Rus 74), Yabre, J. Cisse (Zivulic 37), Miguel Silva – Cisotti, J. Lameira, S. Teles – Maciel (Gaitan 74), Rusevic (Aly Malle 61), R. Tănasă (Bodişteanu 61). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

UNIVERSITATEA CLUJ: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu – R. Silaghi (Chinteş 77), G. Simion, Bic (Roger 57), V. Gheorghe (Anselmo 57) – Roguljic (Doukoure 77), Nistor (A. Suciu 90). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă
Reclamă 4

Cartonaşe galbene: S. Teles 36, Yabre 87 / Gertmonas 9, Nistor 45+3, Chipciu

Arbitri: Marian Barbu – Sebastian Gheorghe, Stelian Slabu – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Ovidiu Artene

Reclamă

Oțelul – U Cluj 0-2

Min. 90: Final de meci! U Cluj a câştigat şi se va lupta în finala barajului cu Universitatea Craiova

Min. 73: Oţelul – U Cluj 0-2! Încă un gol al „Şepcilor roşii”. Anselmo a reuşit dubla!

Min. 62: Oţelul – U Cluj 0-1! Anselmo a marcat din pasa lui Rogulijic.

Min. 29: Penalty ratat pentru Oţelul! Rusevic nu a reuşit să înscrie de la 11 metri.

Echipele de start:

Oțelul Galați (4-3-3): Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Gomes-Silva – Cisotti, Santos-Lameira, Teles – Maciel, Rusevic, Tănasă
Rezerve: Stoian (GK), Neagu, Jardan, Bodișteanu, Zivulic, Malle, Bordun, Ghiocel, Zhelev, Farcaș, Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

U Cluj (4-4-2): Gertmonas – Oancea, Masoero, Da Silva, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic, V. Gheorghe – Roguljic, Nistor
Rezerve: Gorcea (GK), Chintes, Mitrea, Techeres, Suciu, Grobry, Rodrigues, Pănoiu, Anselmo
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Oțelul Galați primește vizita „șepcilor roșii” după ce a pierdut finala Cupei României, în fața Corvinului. Echipa din Liga a 2-a s-a impus la loviturile de departajare, după ce scorul a fost de 2-2, după 120 de minute de joc.

De cealaltă parte, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău vin după o victorie cu FC Voluntari, scor 1-0, în ultima etapă a play-out-ului. Acest rezultat i-a dus pe ilfoveni în eșalonul secund.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, echipa din Galați s-a impus cu scorul de 1-0.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj!

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! Mijlocașul a decis să o părăsească pe campioană la finalul actualului sezon de Liga 1, iar oferta pe care a primit-o a fost de nerefuzat!

Era deja cunoscut faptul că jucătorul își mai dorea să rămână la echipa lui Gigi Becali. Totuși, acum s-a aflat că acesta va pleca la U Cluj pe un salariu mare pentru o echipă de play-out.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, mijlocașul a refuzat oferta de prelungire a contractului oferită de FCSB și a decis să accepte propunerea celor de la U Cluj. Echipa din Ardeal i-a oferit un salariu uriaș pentru fotbalul românesc, în valoare de 12.000 de euro pe lună.

Decizia lui Ovidiu Popescu a venit chiar înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Lampard” o părăsește pe FCSB după 8 ani petrecuți în lotul echipei. Acesta era cel mai vechi fotbalist de la formația lui Gigi Becali. A ajuns la actuala campioană în anul 2016, de la Poli Timișoara.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și