Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1: „A renăscut din propria cenuşă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 10:52

Reclamă
Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo după ce a promovat în Liga 1: „A renăscut din propria cenuşă!

Ovidiu Burcă a vorbit despre situaţia de la echipă la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1. Mai mult, antrenorul dinamoviştilor a spus că retrogradarea în Liga 2 a fost un lucru benefic pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a realizat o adevărată minune la Dinamo şi a reuşit o promovare la care puţini se aşteptau în Liga 1. Burcă e de părere că acest sezon este un nou început pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1

„În momentul în care echipa a retrogradat, foarte multă lume a perceput-o ca pe ceva tragic. Eu când am venit, am spus că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Dinamo a fost să retrogradeze.  Era nevoie de o regenerare a clubului. Dinamo a renăscut din propria cenuşă, a înflorit din propria cenuşă. Vorbesc şi de mentalitatea care exista în interiorul clubului şi în interiorul vestiarului.

Vă spun sincer că am fost extrem de surprins să văd ambientul şi ce se întâmplase cu un an înainte. Nu am promis promovarea, ci că voi crea un climat de de performanţă. Lucrurile, din punctul ăsta de vedere, arată mult mai bine. Probabil cei care vor veni după mine vor găsi„, a spus Ovidiu Burcă în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Acesta a vorbit şi despre suportul fanilor şi a precizat că în momentul în care a ajuns la echipă nu mai există o legătură puternică între suporteri şi echipă.

Reclamă
Reclamă

Nu a fost emulaţia asta de la început. În vara anului trecut, când am început această excursie, oamenii erau foarte demoralizaţi. Foarte mulţi suporteri suferiseră mult, nu mai voiau să audă de echipă. Şi când ne-am mutat pe Arcul de Triumf a fost un moment care i-a apropiat. Mă întâlneam cu ei pe stradă şi spuneau: ‘Ovidiu, nu mai vrem să auzim de echipa asta, am suferit prea mult’. Oameni care nu renunţau aşa uşor nu mai voiau să audă de echipă. Anul acesta, lumea s-a reîndrăgostit de echipă„, a mai spus Ovidiu Burcă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și