Închide meniul

Ovidiu Burcă a reacţionat după ce FC Argeş a cerut să i se retragă licenţa lui Dinamo: „Toată lumea caută să-și salveze pielea”

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 16:48

Ovidiu Burcă a reacţionat după ce FC Argeş a cerut să i se retragă licenţa lui Dinamo: „Toată lumea caută să-și salveze pielea

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă a reacţionat după ce FC Argeş a cerut să i se retragă licenţa lui Dinamo. Returul barajului dintre FC Argeş şi Dinamo se joacă sâmbătă seară, la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentanţii clubului din Piteşti au menţionat în cerere că Dinamo avea datorii neachitate la data de 31 martie 2023. Pentru a obţine licenţa, Dinamo trebuia să achite toate aceste datorii până la sfârştitul lunii martie.

Ovidiu Burcă a reacţionat după ce FC Argeş a cerut să i se retragă licenţa lui Dinamo

Înaintea duelului care se va disputa la Mioveni, Ovidiu Burcă a susţinut o conferinţă de presă şi a comentat cererea echipei din Trivale. Antrenorul lui Dinamo nu se teme de solicitarea făcută de FC Argeş şi dă asigurări că jucătorii săi vor rămâne concentraţi în ceea ce priveşte partida retur de sâmbătă seară:

Reclamă

„Toată lumea caută să-și salveze pielea. Pe noi nu ne deranjează absolut deloc, rămânem concentrați la ce avem de făcut din punct de vedere sportiv. În general nopțile de dinainte de meci sunt liniștite, cred că și asta va fi. Am spus și înainte de meciul tur că astfel de partide le pregătești un an întreg.

Din punctul ăsta de vedere am conștiința împăcată că am făcut tot ce a depins de mine ca lucrurile să se întâmple într-un fel. Uneori se întâmplă, alteori nu. Dar cel mai important este să ai conștiința curată, iar eu dorm liniștit. Sperăm să fie după meci noapte albă”, a spus Ovidiu Burcă la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Argeş, potrivit gsp.ro.

Reclamă

FC Argeş a cerut retragerea licenţei lui Dinamo pentru Liga 1

”Vă solicităm următoarele:

1. Să solicitați de îndată, în maximum 24 de ore de la primirea prezentei, Comisiei de Licențiere retragerea licenței de Liga 1 echipei Dinamo 1948 SA, în insolvență, pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere, având în vedere efectele pe care le produce atribuirea licenței de participare în Liga 1 către o echipă care nu îndeplinește condițiile de acordare.

2. Să solicitați introducerea în cauză a clubului nostru, ca parte interesată, și să procedați informarea clubului cu privire la statusul cererii noastre, respectiv a retragerii licenței de Liga 1 primită de către echipa Dinamo 1948 SA în opinia noastră fără respectarea regulamentului, astfel încât să putem să ne exercităm toate posibilitățile pentru apărarea drepturilor noastre.

Reclamă

Vă informăm, totodată, că, în măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva Managerului de Licențiere, precum și a oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, arată FC Argeş în cererea de retragere a licenţei lui Dinamo pentru Liga 1, potrivit gsp.ro.

FC Argeş – Dinamo, returul barajului de retrogradare/promovare, se joacă sâmbătă. În partida tur, care a avut loc pe Arena Naţională, echipa lui Ovidiu Burcă s-a impus cu 6-1.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare
Liga 1 • 2 oct., 13:31
Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare: „E devreme să vorbim despre asta!” Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă
Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo:
Liga 1 • 30 sept., 13:49
Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo: „Când am fost acolo, am fost înjurat când nu am fost bun!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo.
Liga 1 • 30 sept., 11:58
Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo: „A fost o discuţie de o oră!”
Ironia lui Mihai Stoica, după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1
Liga 1 • 30 sept., 8:24
„Oarecum, aşa a fost!” Ironia lui Mihai Stoica, după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1
Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul - Dinamo 1-0
Liga 1 • 30 sept., 0:05
Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul – Dinamo 1-0: „Cine nu respectă nu va fi prieten cu mine”
Ultimele știri
14:42 Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză: „A prins o zi mai proastă Ferguson, a fost neinspirat” 14:37 Adevăratul motiv pentru care David Popovici a refuzat propunerea lui Ion Ţiriac şi nu a plecat în SUA: „Aş fi pierdut asta!” 14:16 FotoImagini fabuloase cu „Fane Bodyguardul”, „sperietoarea” de pe vremuri a lui Gigi Becali. Schimbarea radicală a luptătorului 14:13 Jose Mourinho, „pe făraş” la AS Roma! Clubul din capitala Italiei i-a găsit deja înlocuitor! 13:50 Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie de Chefi la cuțite care a fost lider de piaţă 13:15 Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Tănase e accidentat şi ratează convocarea la dubla cu Belarus şi Andorra 12:51 VideoAndrei Stoica îl distruge pe Badr Hari, înainte de Glory 89 (sâmbătă, ora 20:00, AntenaPLAY): „Ar trebui să se retragă!” 12:49 FotoOctavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro: „Nu e vagabond!” 12:46 Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA: „Toată lumea mi-a spus că sunt nebun” 12:21 Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG! Arbitrul român, numit „călău” Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE