Închide meniul

Ovidiu Burcă, după FC Voluntari – Dinamo 2-3: „Au fost momente complicate spre finalul meciului!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2023, 0:12

Reclamă
Ovidiu Burcă, după FC Voluntari – Dinamo 2-3: „Au fost momente complicate spre finalul meciului!

Ovidiu Burcă, prima reacţie după FC Voluntari - Dinamo 2-3

Profimedia

Ovidiu Burcă a fost în culmea fericirii după FC Voluntari – Dinamo 2-3. Antrenorul dinamoviştilor a trăit la intensitate maximă finalul dramatic de meci. Sigurjonsson a ratat un penalty în minutul 7 al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un meci care m-a consumat foarte tare. Au fost nişte momente complicate spre finalul lui. Trebuie să rămânem după acest meci cu acest spirit. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunţi niciodată. Întotdeauna trebuie să ai reacţie. Trebuie să le mulţumesc băieţilor şi cred că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să îi dezvoltăm şi să le punem în valoare calităţile.

Dacă la început, lucrurile sunt mai complicate trebuie să avem răbdare. Le-am trăit la maximum, au fost nişte aşteptări mai lungi. Mă bucur că VAR-ul ne asistă. E bine că avem acest sistem pentru că eliminăm greşelile. A fost un meci frumos pentru suporteri, epuizant pentru noi pe bancă. Din exterior, pamenii văd o anumită parte a lucrurilor. Noi din interior trebuie să fim consecvenţi muncii pe care o facem. Noi ne dorim să jucăm pe Arena Naţională. Eu cred că va veni lume multă şi vor fi 30 de mii de dinamovişti„, a spus Ovidiu Burcă la digisport.ro, după FC Voluntari – Dinamo 2-3.

La rândul său, Crist Costin, autorul celui de-al doilea gol pentru Dinamo a spus că meciul a fost unul dificil şi a spus că încă nu este momentul să se vorbească de playoff.

O partidă grea, am avut puțină șansă la final, dar per total cred că am dominat și am înscris 3 goluri, ceea ce nu e ușor pe terenul celor de la Voluntari. Nu a fost un meci special pentru mine. Am prieteni aici, în afara terenului putem să stăm, să bem ceva, dar pe teren, nu avem mamă, nu avem tată.

Reclamă

Era prea repede să vorbim și de retrogradare, și de play-off. Trebuie să luăm meci cu meci. Mie-mi plac ideile lui Mister, simți că joci un fotbal diferit de ce am mai întâlnit în campionat. Îmi face plăcere și cred că ne avantajează stilul acesta”, a spus Costin.

Am făcut un meci bun. Nu ştiu dacă eu am înscris sau dacă Patriche a marcat. El a zis că nu. A dat pe lângă poartă şi e bine că nu„, a spus şi Larrucea la finalul partidei.

FC Voluntari – Dinamo 2-3. Victorie uriaşă pentru echipa lui Burcă

Voluntari – Dinamo 2-3! Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut a doua victorie a sezonului pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3
Dinamo a legat a doua victorie a sezonului la rând. Echipa lui Ovidiu Burcă a câştigat pe terenul celor de la Voluntari. În prelungirile partidei, Sigurjonsson a ratat un penalty.

Deşi Dinamo a avut iniţiativa în primele 20 de minute, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 18, după un corner bătut de Doru Andrei, Nemec a prelungit cu capul şi Matricardi a înscris.

Dinamo a concretizat dominarea din teren în minutul 24. Costin a pasat din careu pentru Gregorio, care a egalat cu un şut din suprafaţa de pedeapsă. Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 46, la golul reuşit de Cristian Costin din pasa lui Ahmed Bani.

Gazdele au egalat prin veteranul Nemec, care a trimis în plasă o pasă a lui Boboc, în minutul 80. Dinamo a forţat şi Larrucea a înscris golul victoriei pentru alb-roşii, în minutul 90, dar golul a fost validat după trei minute, după consultarea VAR. Voluntari a primit penalty, după o altă fază verificată de VAR, însă Sigurjonsson a şutat pe lângă poartă în minutul 90+7 şi Dinamo a reuşit a doua victorie a sezonului. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce FC Voluntari are 9 puncte, pe locul 4.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și