Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 13:20

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo

Captură AS.ro LIVE

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo. În direct la AS.ro LIVE, antrenorul celor de la Dinamo a pronunţat numele lui Tudor Băluţă şi Florinel Coman când a răspuns ce jucători ar transfera dacă ar avea 10 milioane de euro buget.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la Dinamo consideră că Tudor Băluţă este cel mai bun jucător din Liga 1. Pe Florinel Coman l-a vrut şi Rapid.

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo

„Băluţă de la Farul îmi place foarte mult. Cred că este, din punctul meu de vedere, cel mai bun jucător din campionatul României. Îmi place şi Florinel Coman extrem de mult„, a spus Ovidiu Burcă la AS.ro LIVE.

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1. Mai mult, antrenorul dinamoviştilor a spus că retrogradarea în Liga 2 a fost un lucru benefic pentru echipă.

Ovidiu Burcă a realizat o adevărată minune la Dinamo şi a reuşit o promovare la care puţini se aşteptau în Liga 1. Burcă e de părere că acest sezon este un nou început pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„În momentul în care echipa a retrogradat, foarte multă lume a perceput-o ca pe ceva tragic. Eu când am venit, am spus că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Dinamo a fost să retrogradeze.  Era nevoie de o regenerare a clubului. Dinamo a renăscut din propria cenuşă, a înflorit din propria cenuşă. Vorbesc şi de mentalitatea care exista în interiorul clubului şi în interiorul vestiarului.

Vă spun sincer că am fost extrem de surprins să văd ambientul şi ce se întâmplase cu un an înainte. Nu am promis promovarea, ci că voi crea un climat de de performanţă. Lucrurile, din punctul ăsta de vedere, arată mult mai bine. Probabil cei care vor veni după mine vor găsi„, a spus Ovidiu Burcă în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo
  • Ovidiu Burcă a fost la AS.ro LIVE

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și