Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj categoric despre situația de la Dinamo: „Am obosit! Vlad Iacob nu face bine clubului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 13:37

Ovidiu Burcă, mesaj categoric despre situația de la Dinamo: Am obosit! Vlad Iacob nu face bine clubului!”

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova - Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe de presă

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj categoric despre situația de la Dinamo. Antrenorul trupei din Ștefan cel Mare susține că echipa este pe un drum bun, în ciuda tensiunilor dintre Vlad Iacob și reprezentanții Red&White din ultima perioadă. De asemenea, Burcă l-a taxat pe administratorul special al clubului, pentru ultimele declarații făcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregătește de duelul cu Sepsi, din etapa a treia a Ligii 1. Meciul va fi luni, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj categoric despre situația de la Dinamo

Ovidiu Burcă a avut un discurs vehement, după ultimul scandal apărut la Dinamo, scandal care îl are în prim-plan pe Vlad Iacob. Antrenorul „câinilor” îi îndeamnă pe toți cei din club să-și facă meseria, și îi apară pe Andrei Nicolescu și pe Eugen Voicu, acționarii clubului.

Burcă a declarat că reprezentanții Red&White au investit sume considerabile la Dinamo, de când au preluat echipa. De asemenea, tehnicianul a avut un mesaj categoric și pentru fanii alb-roșilor, mărturisindu-le, că în ciuda discuțiilor din ultima vreme, Dinamo este pe un drum bun.

„Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și alte lucruri, forțat fiind.

Reclamă

La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Cred că am mai multă experiență decât Vlad pe partea asta.

Suporterii trebuie să stea liniștiți. Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Față de anul trecut, lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenționat să nu vezi această realitate. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el în ultimul timp nu face bine lui Dinamo.

Dacă cineva ține la clubul ăsta și vrem să performăm, trebuie să pornim de la lucrurile de la bază. Trebuie să facem echipă, să găsim soluții în interior. Nu să facem alianțe cu alți oameni, care au apărut deodată interesați de destinele clubului, în condițiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu.

Reclamă 4 / 0/3

I-am presat tare pe cei de la Red&White, i-am încurcat rău, dar nu s-a făcut scandal, am rezolvat lucrurile intern. În spațiul public se creează ideea că e o criză profundă la Dinamo, nu e așa. Suntem pe un drum bun. Au venit niște acționari care și-au asumat datorii de 8-10 milioane de euro. Au băgat bani în lunile astea, trebuie mai mult sprijin.

S-a spus că Red&White va fi noul Cortacero. Nu e adevărat. Sunt oameni OK, așezați, echilibrați. Se vor mai alătura în curând și alți oameni. Lucrurile se îndreaptă spre bine. Nu cred că ar trebui să amețim suporterii. Să văd atâta scandal o dată la două săptămâni… Nu e OK, performanța se construiește în liniște”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și