Închide meniul

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „Îmi lasă un gust amar”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2023, 23:56

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „Îmi lasă un gust amar

La 40 de ani, Ovidiu Hoban a semnat un nou contract! Este vorba de CFR Cluj, echipă de la care s-a retras din fotbal

Ovidiu Hoban, în timpul ultimului său meci la CFR Cluj / Profimediaimages

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, care i-a asigurat echipei lui Dan Petrescu calificarea în Conference League. Mijlocaşul de 40 de ani a anunţat că îşi agaţă ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoban pleacă din Gruia cu cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) şi două Supercupe ale României (2018, 2020). A fost unul dintre cei mai buni jucători ai grupării din Gruia.

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0

Foarte emoţionant, nu prea am cuvinte. E un moment care îmi lasă un gust amar. Iubesc foarte mult acest sport şi, cu mare regret, trebuie să renunţ. Îmi pare chiar rău că nu mai pot continua. E decizia mea şi o să merg înainte cu ea.

Este un regret mare pentru că mi-aş fi dorit să închei cariera de fotbalist cu un trofeu, dar asta e, nu se poate mereu ceea ce îţi doreşti. Important e că am reuşit să ne calificăm în Europa şi sper să ajungă cât mai departe.

Încă nu ştiu, cred că nici nu ştiu cum mă cheamă. Nu ştiu pe viitor, mă opresc din fotbal şi o să fiu mai concentrat pe familia mea. Ăsta e principalul motiv pentru care renunţ din fotbal„, a declarat Ovidiu Hoban pentru digisport.ro.

Reclamă

Ovidiu Hoban a adunat, de-a lungul carierei, 30 de selecţii la echipa naţională. A marcat un gol sub tricolor!

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97).

Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri (Ţîru ‘106), Kolinger, Camora – Fica (Petrila ’46), Cvek (Hoban ’91), Boateng (Magliica ’84), Krasniqi – Janga (Muhar ’46), Bîrligea (Peteleu ‘120). Antrenor: Dan Petrescu

FCU Craiova 1948: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques (Huyghebaert ’91), Mascarenhas – Dr. Albu (Zamfir ‘103), V. Achim – Baeten (Van Durmen ’91), Bauza, Bahassa (Ganea ’76) – A. Chiţu. Antrenor: Nicolo Napoli

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii George Florin Neacşu şi Ferencz Tunyogi şi de Cătălin Popa şi Romică Bîrdeş din camera VAR. Arbitru de rezervă a fost Iulian Călin.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Bauza

Cel mai bun arbitru român l-a eliminat pe Bauza pentru două cartonaşe galbene în a doua repriză a meciului de la Cluj. Echipa lui Adrian Mititelu a cerut şi un penalty în prima repriză.

În minutul 68, Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben lui Bauza, care a fost eliminat. Argentinianul a contestat decizia arbitrului din Carei şi i-a cerut să consulte VAR-ul.

Adrian Mititelu Jr. a avut un derapaj la adresa lui Istvan Kovacs, imediat după eliminarea lui Bauza. „Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc„, a scris Adrian Mititelu Jr. pe reţelele de socializare.

Nu a fost singura decizie a lui Istvan Kovacs care a stârnit furia oltenilor. În minutul 8, FC U Craiova a cerut un penalty după ce mingea l-ar fi lovit în mână pe Cristi Manea.

Reclamă

Cum a judecat cel mai bun arbitru din România această fază? Cum a analizat VAR?„, s-a întreabat, ironic, Adrian Mititelu Jr.

Echipele din România calificate în cupele europene:

FCSB şi CFR Cluj vor fi capi de serie în turul 2, dar şi dacă vor obţine calificarea în turul 3 al Conference League.

Recomandări
  • Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal
  • CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și