Închide meniul

Ovidiu Perianu, prezentat oficial la Botoşani. Fotbalistul a fost cedat de FCSB, sub formă de împrumut

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 17:13

Ovidiu Perianu, prezentat oficial la Botoşani. Fotbalistul a fost cedat de FCSB, sub formă de împrumut

Ovidiu Perianu/ Facebook FC Botoşani

Ovidiu Perianu a fost prezentat oficial la Botoşani, după despărţirea de FCSB. Mijlocaşul a fost transferat sub formă de împrumut de formaţia patronată de Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Perianu a fost cedat în această perioadă de mercato de către FCSB la Botoşani. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani va evolua cu numărul 18 pe tricou la formaţia moldoveană.

Ovidiu Perianu, prezentat oficial la Botoşani, după împrumutul de la FCSB

Ovidiu Perianu a fost prezentat la Botoşani. Formaţia moldoveană are ca obiectiv play-off-ul alături de noul antrenor, Mihai Teja.

„Bine ai venit, Ovidiu Perianu!
Mijlocasul Ovidiu Perianu a semnat cu FC Botosani pe o perioada de 1 an. In varsta de 20 de ani, Perianu a venit sub forma de imprumut de la FCSB si va juca cu numarul 18 pe tricou”, a fost mesajul postat de oficialii de la Botoşani, pe conturile oficiale.

Ovidiu Perianu este un produs al FCSB-ului. Acesta a fost debutat în 2019 la formaţia lui Gigi Becali, şi în trei sezoane, a bifat 45 de partide în toate competiţiile, fără să marcheze vreun şi fără să acorde vreo pasă decisivă. Patronul formaţiei are încredere în continuare în mijlocaşul de 20 de ani, şi acesta a fost motivul pentru care a fost cedat la o formaţie la care poate bifa mai multe minute.

Reclamă

Până acum, Ovidiu Perianu n-a mai evoluat la altă formație în afară de FCSB. Cotat la 250.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, mijlocașul de 20 de ani va reveni la clubul-mamă vara viitoare, iar patronul „roș-albaștrilor” speră ca, la momentul respectiv, să aibă mai multă experiență.

Perianu a adunat numai 10 apariții în sezonul trecut, în toate competițiile, iar Gigi Becali a hotărât să-l trimită la o echipă unde concurența pentru primul „11” nu este așa mare ca la FCSB.

„Am venit împrumut pentru un an, vreau să joc pentru că sunt tânăr”, a reacţionat Perianu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Perianu, ”blondul de la Bârlad”

În urmă cu mai mulţi ani, Perianu a acordat un interviu în care a povestit modul în care a ajuns să debuteze în fotbalul mare.

În 2012 am fost remarcat de antrenorul grupelor de juniori de la FC Vaslui. Am fost luat de FC Vaslui, dar nu am putut să merg după vacanță, pentru că era greu cu naveta. Am ajuns la Viitorul Bârlad. (…)

După un an și jumătate, Costel Bâicu, de la AS Husana Huși, i-a spus tatei să mă ducă la Dinamo, pentru că sunt prea bun pentru Vaslui”, și-a amintit Perianu.

”Și așa am ajuns în 2013 la Dinamo, unde am stat câteva luni. Am fost antrenat de Iulian Matei, de la Dinamo, antrenor al celor născuți în 2002. La selecționarea copiilor, din 20 de copii câți eram înscriși pentru a da probe la Dinamo, Iulian Matei le-a zis părinților că rămâne doar unul singur, blondul de la Bârlad, adică eu.

Am jucat jumătate de an la Dinamo și într-un meci Dinamo – Atletico Madrid (București), am fost remarcat de Radu Gabriel, antrenorul de la Academia de Fotbal Atletico Madrid (București)”, a precizat Ovidiu Perianu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și