Închide meniul

Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2024, 12:35

Reclamă
Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră

Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului

Ovidiu Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Ovidiu Popescu este la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Deşi a purtat negocieri intense cu Sepsi şi se părea că cele două parţi au bătat palma, „Lampard” ar putea ajunge la altă rivală din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, cei de la Sepsi, prin vocea lui Atilla Hadnagy, au anunţat că s-au înţeles cu Ovidiu Popescu. Mijlocaşul cotat la 700.000 de euro pleacă de la echipa lui Gigi Becali din postura de jucător liber de contract. El a venit la FCSB, de la Timişoara, în 2016 şi are avantajul de a acoperi mai multe posturi defensive.

Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului

Conform fanatik.ro, Ovidiu Popescu ar fi la un pas să semneze cu Universitatea Cluj. Conform sursei citate, Ovidiu Popescu va semna chiar înaintea derby-ului cu Rapid. FCSB i-a propus o variantă de prelungire a contractului, dar Ovidiu Popescu a refuzat. Becali i-a propus un contract pe un singur an, dar şi o clauză de reziliere în alb prin prin care putea rezilia contractul în iarnă. De partea cealaltă, Ovidiu Popescu ar fi vrut un contract pe 2 ani.

După meciul cu CFR, Popescu anunţa că e pregătit să negocieze prelungirea contractului cu FCSB. „Îmi expiră contractul, dar nu știm deocamdată. Da, este până la urmă cel mai titrat club din România, vedem, îmi doresc să rămân, ne punem la masă și negociem”, a spus Ovidiu Popescu.

Gigi Becali, anunţ despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB

De pe altă parte, Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB în perioada de mercato de vară. Pe lângă Kiki şi Louis Munteanu, patronul campioanei e interesat de alţi fotbalişti din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă nu a făcut publice numele celor patru fotbalişti, Becali susţine că îi va aduce lui Elias Charalambous jucători cu care să atace grupele cupelor europene.

„Cum am vorbit cu Gică şi l-am întrebat de Louis Munteanu. Şi el mi-a zis. Băi, Gigi, dacă nu are contract cu mine, de ce mă mai întrebi?

Cu Louis Munteanu nu ştiu nimic, să vedem, trebuie să luăm legătura. Din Liga 1 nu spun nimic. Mai am încă 4″, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
21:15

VideoNaţionala feminină a României, aproape de o calificare istorică la EURO! Mesajul „tricolorelor” înainte de returul cu Bulgaria

21:00

UPDATEBorussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Echipele de start din finala Champions League

20:44

Alexander Zverev, calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Meci maraton pentru numărul 4 ATP

20:38

Vlad Covaliu a cucerit medalia de argint la Campionatul European U23 de scrimă din Antalya!

20:04

VideoPasiunea neştiută a lui Max Verstappen! Unde a fost surprins campionul de Formula 1

19:02

„M-am cam săturat!” Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: „Gata!”

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și