Închide meniul

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2024, 8:10

Reclamă
Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1

Ovidiu Popescu, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1. Sepsi a anunţat că a ajuns la un numitor comun cu jucătorul şi cu agentul Florin Vulturar. Mijlocaşul e cel mai vechi jucător din lotul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul cotat la 700.000 de euro pleacă de la echipa lui Gigi Becali din postura de jucător liber de contract. El a venit la FCSB, de la Timişoara, în 2016 şi are avantajul de a acoperi mai multe posturi defensive.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1

„Ne-am dat acordul cu Florin Vulturar, ne-am înțeles și cu Ovidiu Popescu, sunt mari șanse să vină la noi. Suntem încântați, e totuși un campion al României, un jucător cu experiență care poate acoperi mai multe posturi”. a declarat Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru hotnews.ro.

După meciul cu CFR, Popescu anunţa că e pregătit să negocieze prelungirea contractului cu FCSB. „Îmi expiră contractul, dar nu știm deocamdată. Da, este până la urmă cel mai titrat club din România, vedem, îmi doresc să rămân, ne punem la masă și negociem”, a spus Ovidiu Popescu.

Gigi Becali, anunţ despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB

De pe altă parte, Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB în perioada de mercato de vară. Pe lângă Kiki şi Louis Munteanu, patronul campioanei e interesat de alţi fotbalişti din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă nu a făcut publice numele celor patru fotbalişti, Becali susţine că îi va aduce lui Elias Charalambous jucători cu care să atace grupele cupelor europene.

„Cum am vorbit cu Gică şi l-am întrebat de Louis Munteanu. Şi el mi-a zis. Băi, Gigi, dacă nu are contract cu mine, de ce mă mai întrebi?

Cu Louis Munteanu nu ştiu nimic, să vedem, trebuie să luăm legătura. Din Liga 1 nu spun nimic. Mai am încă 4″, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și