Închide meniul

Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 15:01

Reclamă
Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit

Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB

Hepta

Ovidiu Popescu a oferit prima reacţie după ce a plecat de la FCSB. După 8 sezoane la echipa lu Gigi Becali, Ovidiu Popescu a decis să nu îşi prelungească contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant, în care vorbeşte faptul că i s-a îndpelinit marele vis: să devină campion.

Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB

”După opt ani a ajuns momentul în care mă despart de familia Steaua (n.r. FCSB), opt ani în care aici a fost familia mea și pentru asta mulțumesc tuturor antrenorilor, staff-ului tehnic, conducerii și colegilor în special.

Plec după opt ani cu bune și cu rele, dar cu satisfacția cea mai mare că visul de a deveni campion mi s-a îndeplinit! Mândru ca sunt campion după 248 meciuri jucate în tricoul 23 roș-albaștru! Mulțumesc, FCSB, mulțumesc, suporterilor!  Încep o nouă etapă cu o nouă provocare”, a fost mesajul emoţionant postat de Ovidiu Popescu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ovidiu Popescu (@p.ovidiu23)

Reclamă
Reclamă 4

Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial a fost făcut de campioană pe Instagram. „Lampard” va ajunge, cel mai probabil, la U Cluj.

Popescu pleacă de la echipa lui Gigi Becali după 8 ani. El a adunat 248 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 6 goluri, trecându-şi în cont şi 13 pase decisive. Fostul căpitan e cotat la 700.000 de euro.

„Ovidiu Popescu a ajuns la finalul contractului care îl lega de clubul nostru. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ne părăsește după 8 sezoane, în care a adunat 248 de partide în toate competițiile, 6 goluri și 13 pase de gol.

Reclamă
De asemenea, acesta și-a trecut în palmares titlul de campion al României în acest sezon, respectiv Cupa României în 2020. Clubul nostru îi mulțumește pentru devotamentul arătat în toți acești ani și îi urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul FCSB.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și