Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Păi, ce, se droghează?!” Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping: „Era pe la 6 dimineaţa! I-am zis: ‘Du-te la somn!'”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2022, 13:38

„Păi, ce, se droghează?! Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping: „Era pe la 6 dimineaţa! I-am zis: Du-te la somn!'

Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita au fost invitate la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping. Lăcrămioata Perijoc şi Claudia Nechita au vorbit despre controalele antidoping care se fac în box, în contextul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perijoc a povestit o întâmplare de senzaţie, când s-a trezit cu un control la 6 dimineaţa.

Lăcrămioara Perijoc a trebuit să facă un test antidoping în momentul în care se afla în vacanţă în Anglia, la sora ei. Acesta a povestit de ce sora ei a fost şocată.

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping

Şi noi suntem în programul acela în care spunem mereu unde suntem şi ce facem. Trebuie să spui unde pleci, trebuie să notezi adresa unde dormi. Pe mine m-au luat din Anglia. Am stat la o soră de-a mea, aveam pus pe aplicaţie adresa. Au venit acolo unde stăteam şi sora mea a deschis. Şi eu au zis, anti-drog, au vorbit în engleză cu ea. Era pe la 6 dimineaţă. Şi sora mea: ‘Păi, ce, se droghează?’ Şi vine că te caută cineva de la anti-drog. Şi mi-am dat seama că erau de la antidoping. I-am zis ‘Du-te la somn, e ok!’„, a spus Lăcrămioara Perijoc la AS.ro LIVE.

Suntem urmărite. Avem o aplicaţie unde ne notăm unde suntem. Trebuie să punem o oră în care ei pot veni mereu să te testeze. De obicei, între 6 şi 7 ei pot veni mereu să te testeze„, a spus şi Claudia Nechita.

Reclamă

Lăcrămioara Perijoc și Claudia Nechita, la AS.ro LIVE

Perijoc a obţinut pe lângă medalia de argint şi un cec de 50.000 dolari pentru performanţa de la Istanbul. În drumul către finală, pugilista suceveană le-a învins pe taiwaneza Wen-Hsiao Huang, campioană mondială en titre, irlandeza Niamh Chloe Fay şi kazaha Dina Jolaman, campioană mondială în 2019 şi campioană en titre a Asiei.

De cealaltă parte, Claudia Nechita a început boxul la CS Muscel Câmpulung, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vlad, iar apoi a fost legitimată la CSA Steaua București.

Multiplă campioană națională, în 2021 a reușit calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 după ce în cadrul Turneului preolimpic de box de la Paris a învins-o pe campioana mondială din 2018 nemțoaica Ornella Wahner, după care, în sferturile de finală s-a impus fără probleme în fața reprezentantei Turciei Aycan Guldagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și