Închide meniul
EXCLUSIV

Paul Papp, pregătit de noul sezon alături de Laszlo Balint: „La Universitatea Craiova este o cerinţă foarte mare de a face performanţă”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2022, 14:36

Paul Papp, pregătit de noul sezon alături de Laszlo Balint: „La Universitatea Craiova este o cerinţă foarte mare de a face performanţă

Paul Papp, pregătit de noul sezon alături de Universitatea Craiova

Paul Papp, în timpul unui interviu/ Antena Sport

  • Paul Papp, pregătit de noul sezon
  • Universitatea Craiova se află în cantonament în Austria

Paul Papp a dezvăluit atmosfera de la Universitatea Craiova, înainte ca „oltenii” să debuteze în noul sezon, sub comanda lui Laszlo Balint. Fundaşul speră să devină campion în Bănie şi să se califice în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp evoluează la Universitatea Craiova din 2020, când venea liber de contract de la formaţia turcă Sivasspor. Acesta se află în prezent alături de „olteni” în cantoamentul din Austria, unde vor disputa mai multe partide amicale.

Paul Papp, pregătit de noul sezon alături de Laszlo Balint

Paul Papp se pregăteşte de noul sezon alături de Universitatea Craiova. Acesta laudă abilităţile noului antrenor al „oltenilor”, Laszlo Balint, fiind decis să-i urmeze exemplul odată ce cariera de fotbalist îi va lua sfârşit.

Reclamă

„Fiecare antrenor vine cu perceptiile lui despre fotbal. Domnul Balint este un antrenor tânăr, dar cu experienţă, a pornit de jos şi nu a sărit etapele. În opinia mea, este foarte important, şi eu vreau să urmez acelaşi curs, cred că aşa este sănătos, să o iei de jos, să încerci să ajungi cât mai sus, să nu sari etapele. Îl apreciem foarte mult, sperăm să facem treabă împreună”, a declarat Paul Papp, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Paul Papp a oferit declaraţii şi în privinţa atmosferei care este la Universitatea Craiova, înainte de debutul în noul sezon. Fundaşul a mărturisit că sunt aşteptări de la noua stagiune ce va debuta pe 16 iulie.

Reclamă

„Nu cred că e o mare agitaţie la Universitatea Craiova. Este un profesionalism şi o cerinţă foarte mare de a face performanţă. Agitaţie nu cred că este, toată lumea îşi doreşte să facă performanţă, şi cred că este normal ca la un club de talia Universităţii Craiova să se vrea performanţa”, a mai declarat Paul Papp.

De asemenea, Paul Papp a declarat că unul dintre cele mai importante obiective ale Universităţii Craiova este calificarea în grupele Conference League. „Oltenii” vor întâlni pe KF Vllaznia, în primul tur. Partida va avea loc pe 21 iulie, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, în Bănie. Totodată, Papp speră să ridice trofeul de campion, la finalul stagiunii următoare. Universitatea Craiova a terminat pe locul al treilea sezonul trecut.

„Apreciez ce face domnul Mihai Rotaru la club. Sper să iau un titlu cu Universitatea Craiova, am face istorie. Când am semnat, am spus că vreau să iau trofee. Cupa României şi Suercupa am luat-o, lipseşte doar titlul. Sper să mergem până în grupele Conference League, este unul dintre cele mai importante obiective”, a mărturisit Paul Papp.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Papp: „Toată lumea speră la echipa naţională”

Paul Papp a fost întrebat de şansele ca el să revină la echipa naţională. Fundaşul a bifat 18 prezenţe pentru selecţionata României, şi a marcat trei goluri. Papp a fost debutat la naţională de Răzvan Lucescu, pe vremea când evolua pentru Vaslui.

„Am fost într-un moment bun şi nu s-a apelat la mine, nu cred că sunt în cărţi acolo, din ce simt. Toată lumea speră la echipa naţională, dar simt că nu e loc”, a declarat Paul Papp.

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să schimbe strategia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și să facă performanță în Bănie. În exclusivitate pentru Antena Sport, tehnicianul pe care mizează Mihai Rotaru a vorbit despre planurile sale.

„Prefer să îi spun stimul. Momentul în care te baţi la obiective importante, există presiune. Trebuie să fii la cel mai bun nivel al tău. Am venit să muncesc de dimineaţă până a doua zi de dimineaţă, până la ultima picătură de sudoare. Mă bucur că am găsit un grup foarte bun, axat pe obţinerea de performanţe.

De aceea, lucrurile au evoluat destul de bine în acest cantonament. A fost lung, dar a venit bine. Era important să ne cunoaştem, să avem discuţii şi să se familiarizeze cu principiile mele. Fiecare antrenor are filosofia lui şi propriile principii. Vor fi schimbări, dar nu radicale, e adevărat. Din punct de vedere al abordării, îmi doresc să vin cu o filosofie care cred că mi se pliază ca stil şi personalitate. E un proces care necesită timp, nu se face peste noapte.

Băieţii sunt receptivi. Rămânem la acelaşi sistem. În funcţie de jucătorii care vor veni, vom avea un sistem de rezervă. Nu contează doar sistemul, ci principiile. E un lot cu calitate. Sunt jucători de calitate care an de an s-au bătut la trofee. Avem nevoie de ceva în plus. Sper ca acest plus să vină din spiritul pe care vreu să îl vedem. Un spirit care ne permite să ne batem şi să luptăm pentru fiecare metru de teren. La sfârşit, să fim capabili să ne uităm ochi în ochi şi să avem ce să ne reproşăm.

Primul mesaj spus în vestiar e că mă bazez foarte mult pe respect. Nu numai pe respectul pentru mine, cât pe cel pentru meserie. Trebuie să dea tot ce au mai bun în fiecare zi şi mă refer şi la ce se întâmplă în afara stadionului”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”