Închide meniul

Pe ce echipă mizează Mihai Stoica pentru calificarea în play-off. Clasamentul managerului de la FCSB: „Nu văd nici Petrolul, nici Hermannstadt”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 19:07

Pe ce echipă mizează Mihai Stoica pentru calificarea în play-off. Clasamentul managerului de la FCSB: „Nu văd nici Petrolul, nici Hermannstadt

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, şi-a ales echipa preferată pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. MM mizează pe Sepsi, echipa lui Cristiano Bergodi traversând o formă de vis în ultimele runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a întocmit clasamentul final al sezonului regular din Liga 1. Managerul roş-albaştrilor este convins că FCSB se va clasa în primele şase, la fel ca şi rivalii de la CFR Cluj sau Rapid.

Pe ce echipă mizează Mihai Stoica pentru calificarea în play-off. Analiza managerului de la FCSB

Mihai Stoica este de părere că Sepsi îşi va asigura biletele pentru play-off, deşi trupa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 7 în acest moment. Managerul de la FCSB susţine că în acest sezon nu este loc de surprize, şi nu mizează pe Petrolul sau Hermannstadt pentru calificarea în primele şase, deşi cele două nou-promovate au prestat un joc solid în această stagiune.

Eu o văd în play-off pe Sepsi, echipă care nu e în play-off acum. Nu vreau să spun că oricine are şanse, eu văd în play-off Farul, CFR, Rapid, CSU Craiova, noi (n.r. – FCSB) şi Sepsi! Nu văd, nici Petrolul, nici Hermannstadt! Asta vedeam şi văd de câteva multe etape, când noi eram pe locul 14″, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De aceeaşi părere este şi Basarab Panduru, care este încântat de prestaţia covăsnenilor din ultimele runde. Sepsi are trei victorii la rând, în aceste trei rund emarcând 11 goluri, şi încasând doar unul.

Reclamă

„Dacă ar fi cineva care merită, având în vedere scorurile astea cu care câştigă în ultima vreme, ar fi Sepsi. Şi o echipă care poate să pună probleme. (…) În mod normal, eu cred că Sepsi trebuie să ocupe ultima poziţie de play-off”, a completta şi Basarab Panduru, conform aceleiaşi surse menţionate mai sus.

Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce a încurcat jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce acesta a încurcat jucătorii de la FCSB, la primul meci pe banca roș-albaștrilor, 3-2 cu FC Botoșani. MM susține că Leo va învăța să vorbească în fața camerei, fiind copleșit de emoții la microfon.

„Suntem obligați să avem licență PRO, da? Avem licență PRO! Vreți momente vesele, stați de vorbă cu Leo, care e problema? E imaginea clubului în joc, dar când eu am 200 și ceva de nume și nu pot să aleg un antrenor… e o problemă a școlii de antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

El e produsul școlii naționale de antrenori. Unii care au făcut performanțe prin campionatul nostru n-au trecut examenul. Faceți un colaj, dacă vă plac așa mult chestiile astea, poticnelile de la flash-interviuri, faceți cu Marin Dună, Mișu Ciobanu, că ei sunt antrenorii.

Omul s-a emoționat, n-a fost în viața lui în fața unui microfon. A vrut să spună Tavi Popescu și a zis Miculescu. Când ai emoții se întâmplă. Nu toți sunt ca noi, care știm ce să spunem în fața camerei. Unii se pierd. Și fotbaliștii adevărați își înghițeau vorbele, Paul Scholes nu putea să vorbească și era la Manchester United. Învață oamenii, o să învețe și Leo să vorbească, nu-i problemă. Nu-mi convine, dar asta e situația”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și