Închide meniul

Peluza Nord a anunţat cum se vor împărţi biletele, la FCSB – Dinamo: „Vom fi mult prea mulți pentru un stadion așa mic”

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2023, 15:27

Reclamă
Peluza Nord a anunţat cum se vor împărţi biletele, la FCSB – Dinamo: „Vom fi mult prea mulți pentru un stadion așa mic

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Peluza Nord a anunţat cum se vor împărţi biletele, la FCSB – Dinamo. Ultraşii roş-albaştrilor sunt asaltaţi de cereri pentru derby-ul care se va disputa pe „Arcul de Triumf”, un stadion de doar 8.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încercat să joace partida cu rivala din Ştefan cel Mare pe noul Stadion Steaua, dar CSA Steaua a refuzat cererea, din cauza unor acte pe care echipa din prima ligă nu le-ar fi trimis. Astfel, duelul de sâmbătă, de la 21:30, se va juca pe „Arcul de Triumf”.

Peluza Nord a anunţat cum se vor împărţi biletele, la FCSB – Dinamo

„Sâmbătă avem meci! Și nu orice meci… Reîntâlnim Dinamo, echipă reîntoarsă cu ambiții mari în Liga 1. Deși se putea umple Arena, deși puteam să avem un meci cu o atmosferă superbă pe alte stadioane, frustrările și neîmplinirile unora fac ca acest meci să se joace pe o arenă cu numai 8000 de locuri.

Vom fi mult prea mulți pentru un stadion așa mic! Pentru că am primit mii de solicitări din partea voastră, vă anunțăm că biletele vor fi disponibile numai la case, iar în peluză vor avea prioritate: Grupurile din Peluza Nord, Membrii asociației noastre – Salvați Steaua și, dacă mai rămân bilete, cei care ne-au scris și ne scriu în privat pe facebook pentru a ne solicita bilete.

Condițiile esențiale pentru a primi bilete: ne arătați poze cu voi în peluză, pozele de la meciurile din sezonul trecut! Toate biletele vor fi nominale, iar la meci trebuie să aveți buletinul cu voi pentru a intra! Revenim cu detalii!”, e mesajul Peluzei Nord.

Reclamă

Pentru FCSB, va fi prima dată când vor evolua pe arena Arcul de Triumf. De cealaltă parte, Dinamo este obişnuită cu acest stadion, disputându-şi meciuri din Liga a 2-a în sezonul trecut. De asemenea, „câinii” au jucat şi cu Universitatea Craiova, în prima etapă din acest sezon, pe arena Arcul de Triumf.

Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de aproximativ 8000 de locuri, astfel că oaspeţii, adică fanii celor de la Dinamo, vor primii un număr de aproximativ 400 de bilete pentru derby-ul cu roş-albaştrii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și