Închide meniul

„Pentru asta a fost adus” Raul Rusescu ştie pe cine va scoate Florin Tănase din echipa FCSB-ului: „Va intra în locul lui”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2024, 11:28

Reclamă
„Pentru asta a fost adus Raul Rusescu ştie pe cine va scoate Florin Tănase din echipa FCSB-ului: „Va intra în locul lui

Raul Rusescu ştie pe cine va scoate Florin Tănase din echipa FCSB-ului: "Va intra în locul lui"

Florin Tănase, în timpul unui meci / Profimedia

Raul Rusescu ştie pe cine va scoate Florin Tănase din echipa FCSB-ului. Revenit după doi ani la formaţia roş-albastră, Tănase este convins că echipa lui Elias Charalambous se poate califica în în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus pentru a ajuta, în mod special, în meciurile din cupele europene, Florin Tănase trebuie să îşi găsească un loc în echipa de start a campioanei României.

„Pentru asta a fost adus” Raul Rusescu ştie pe cine va scoate Florin Tănase din echipa FCSB-ului: „Va intra în locul lui”

Raul Rusescu, fostul atacant al roş-albaştrilor, este de părere că sistemul celor de la FCSB se va schimba odată cu revenirea lui Florin Tănase şi că David Miculescu va fi înlocuit în echipa de start:

„Florin Tănase e un jucător care a demonstrat că poate marca goluri, că o poate face din diferite poziții: «9 fals», inter, în benzi, «număr 10». Este un jucător polivalent, cu personalitate și care a marcat, în medie, cred că 15 goluri pe sezon la FCSB. Lucrurile arată foarte bine.

Cred că Tănase a fost adus pentru a schimba sistemul, FCSB o să joace ca în sezonul trecut, fără un vârf clasic. Nu cred că a fost adus să stea pe bancă, echipa standard va începe cu el. A demonstrat că poate marca goluri, exact unde suferă FCSB acum. În 4-2-3-1, cel mai probabil va intra în locul lui Miculescu”, a declarat Raul Rusescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cine va fi căpitan la FCSB, după revenirea lui Florin Tănase

Iată cine va fi căpitan la FCSB, după revenirea lui Florin Tănase. Președintele consiliului de administrație de la echipa lui Gigi Becali, Mihai Stoica, a dezvăluit totul.

Înainte de plecarea din 2022, Florin Tănase era liderul roș-albaștrilor. Acum însă, Darius Olaru este căpitanul formației.

Potrivit lui Mihai Stoica, Darius Olaru va rămâne, în continuare, căpitanul echipei antrenate de Elias Charalambous. Oficialul de la FCSB a dat de înțeles că banderola nu se poate muta doar după un transfer.

Reclamă

”(n.r. Se pune problema schimbării căpitanului?) Nu s-a discutat asta şi nu cred că poate să intre în discuţii. Pentru Olaru ar fi o chestie greu de explicat, nu s-a discutat. A venit şi s-a reîntors Vlad Chiricheş, nu a luat banderola.

Nu mi se pare normal. Căpitan este Olaru în momentul ăsta. În momentul în care vrei să responsabilizezi un jucător, poate să fie asta o variantă. Gigi făcea asta în trecut. Eu cred că vestiarul trebuie să impună căpitanul unei echipe.

Mi se pare normal ca cea mai importantă voce din vestiar să fie căpitan”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Sepsi – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 19:00! Ambele echipe, fără înfrângere în acest sezon! Echipele probabile

13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și