Închide meniul

Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi! Întăriri pentru Mehmet Topal, după egalul din prima etapă

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 18:00

Reclamă
Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi! Întăriri pentru Mehmet Topal, după egalul din prima etapă

Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi!

Mehmet Topal / Profimedia

Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi! Oficialii formației din Ploiești au întărit echipa, după egalul din prima etapă a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mehmet Topal a debutat pe banca Petrolului la meciul cu Gloria Buzău, de pe stadionul „Ilie Oană”. Duelul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0 și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi!

Primul transfer anunțat de Petrolul, în decursul zilei de 19 iulie, a fost cel al atacantului Nana Akosah-Bempah, în vârstă de 26 de ani.

Noul jucător al „lupilor galbeni” este cotat la suma de 175.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

”Bine ai venit, Nana Akosah-Bempah. FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu atacantul Nana Akosah-Bempah, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru, pentru următorul sezon, cu opțiune de prelungire și pentru stagiunea 2025-2026!

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 26 de ani, Nana s-a născut Statele United ale Americii, dar are și cetățenie ghaneză, iar ultima dată a evoluat în Israel, la Hapoel Acre. Welcome, Nana Akosah-Bempah!”, au anunțat oficialii de la Petrolul.

De asemenea, tot vineri, ploieștenii au anunțat și transferul lui Fabricio Baiano, un mijlocaș brazilian în vârstă de 32 de ani.

Fabricio este cotat la suma de 200.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

”FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu brazilianul Fabricio Baiano, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru, pentru următorul sezon, cu opțiune de prelungire și pentru stagiunea 2025-2026!

În vârstă de 32 de ani, Fabricio evoluează pe postul de mijlocaș și de-a lungul carierei a jucat pentru echipe din Brazilia sau Japonia, dar și din Europa, la Maritimo în Portugalia, ori la Genclerbirligi și Rizespor în Turcia.

Bem-vindo, Fabricio Baiano!”, au mai anunțat oficialii Petrolului.

Scandal uriaş la Petrolul! Valentin Ţicu şi Sergiu Hanca s-au luat la bătaie! Motivul conflictului

Valentin Ţicu şi Sergiu Hanca s-au luat la bătaie în vestiar! Primul i-ar fi aplicat o corecţie fizică lui Hanca.

Totul ar fi plecat de la restanţele salariale pe care le au jucătorii Petrolului. Hanca a fost vocal, iar Ţicu i-a reproşat că nu a avut aceeaşi atitudine în perioada în care Marian Copilu conducea clubul.

Potrivit fanatik.ro, Ţicu l-a lovit de două ori pe Sergiu Hanca, după ce fostul jucător al lui Dinamo a avut o replică neortodoxă la adresa căpitanului Petrolului.

Sursa citată notează că ceilalţi jucători ai „Lupilor galbeni” au intervenit imediat pentru a aplana conflictul.

Jucătorii Petrolului au refuzat să se antreneze la începutul săptămânii din pricina restanţelor salariale. Investitorii turci au adus, recent, bani în club, iar un salariu restant ar fi fost deja achitat.

Totodată, cei care au preluat clubul de la Marian Copilu au plătit şi datoriile care împiedicau înregistrarea jucătorilor aduşi în această vară. Mateiu, Ricardinho, Stănică, Tudorie și Keita vor putea evolua în prima etapă a Ligii 1. Petrolul o va întâlni pe Gloria Buzău luni, de la ora 21:30.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

19:33

„Nu sunt o mașinărie!” Simona Halep, anunțul momentului despre accidentarea care o ține departe de terenul de tenis!

19:22

Rafael Nadal, în semifinale la Bastad după un meci de 4 ore și un minut! Declarație de senzație la finalul meciului

19:11

LIVE SCOREPoli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

18:53

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Sesiunea de antrenamente e ACUM în AntenaPLAY

18:50

VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și